Mogłeś napisać na plusforum jaką błyskotliwą odpowiedź udzielił Ci BOK Plusa.

Ale oni mają prawo tego żądać.24bis24 pisze:Co ciekawe do reklamacji chcą adres korespondencji na co nie wyraziłem zgody.
Niespodzianka dla mnie, bo starzy wyjadacze pewnie wiedzą od dawna. "Zmiana taryfy na Nowy Plush: Do 12.06.2017 r. zmienisz ją za 0 zł. Potem za 5 zł."drozda pisze:Po kolei:
*147*23#
Jeśli masz starszą taryfę to możesz postąpić zgodnie z poradnikiem kolegi Patryka - przejść na nową taryfę, włączyć RWK i darmowe rozmowy i sms-y w Plusie + jakiś pakiet internetowy (np. 1 GB za 10 zł).PABLOTECH pisze:Do tej pory koszt utrzymania tego (mojego) numeru to 7zł czyli pakiet internetowy 300MB + ewentualnie to co wydzwoniłem poza sieć plus. Przydał by się w tej cenie jakiś większy pakiet 1-2GB z lejkiem. Rozważam przejście do Plusha bądź innej taryfy darmowo komunikującej się z PLUS-em tylko oby to miało sens
Nie wiedziałem, że już nie ma takiej możliwości...Patryk7588 pisze:Ale do tej pory jechałeś na poradniku czyli na dziurze w systemie Plusa której już nie ma...
Za 20 zł są tylko 3 GB.Patryk7588 pisze:Lepiej zmienić taryfę na Nowy Plush, tam już za 20zł możesz mieć Pełny No Limit do wszystkich sieci + 10GB.
Użytkownik "trecik" potwierdził, że działa. Post stosunkowo świeży bo z 6/6/2017. Pytanie czy z moimi taryfami też można zrobić taki myk ?jag888 pisze:Nie, robiłem na starych kartach z najnowsza taryfa,
przy zmianie wyskoczył komunikat co stracę i faktycznie rok ważności był wymieniony
kliknąłem, taryfa się zmieniła, wróciła ważność sprzed zasilenia niestety
ale na kolejnych kartach zrobiłem inaczej, zmiana na plush (do 12 promocja za 0 pln) włączenie RWK, zasilenia 5 pln, zmiana za 5 pln taryfy na Ja+NaKarte i o dziwo w ta stronę roczna ważność konta zostaje
potem tylko uruchomiłem rozmowy i SMS w Plus za 0 pln i jest git
tak wiec ogarnęli w Plusie myk, ale nie do końca
drozda pisze:Po kolei:
*147*23#
*136*11*10#
doładujemy 5PLN
*147*21#
*136*11*11#
i mamy RWK i do plusa za darmo.
takPABLOTECH pisze:Trzeba wdrożyć tę samą procedurę pomimo, że już się jest w taryfie docelowej ?
z SMS-amiPABLOTECH pisze:JA + NA KARTĘ z włączoną promocją: Ja+ Zawsze bez limitu w Plus (bez sms)