Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
chyba innej taryfyklaudia123 pisze:w reg jest iż po przeniesieniu mam konto 14 dni... jeśli nie wykonam żadnej akcji - powinni wyłączyć kartę?
a ja myślałem, że przy aktywacji dzisiaj konto będzie ważne do 13.08.2031jarekt pisze:w OdN nie ma ważności (nie ma daty!!!) - ważność jest po wieki.
Czy to znaczy tez, ze strace srodki na koncie glownym? Obecnie mam 35zl.Jeśli chcesz zmienić ofertę na Play na Kartę odNOWA, wpisz i zatwierdź kod *163*20#. Zmiana oferty może trwać do 24 godzin. Powoduje utratę wszystkich usług, bonusów i promocyjnych pakietów złotówek.
Bo może zmienna przechowująca w systemie ważność konta w dniach, może mieć maksymalnie wartość 5000 ?a ja myślałem, że przy aktywacji dzisiaj konto będzie ważne do 13.08.2031
To chyba musi być jakiś żart, spytałeś czy w takim razie reklamacyjnie wydłużają ważność i dodatkowo oferują jakąś rekompensatę klientowi?PioSok pisze:Doczekałem się odpowiedzi. Nieźle się uśmiałem:Pakiety w Pana taryfie są ważne bezterminowo. Przy pakiecie danych w roamingu występuje drobne obostrzenie, dlatego limit jest przyznawany na okres 3 miesięcy. Niestety nie ma tego zapisu w żadnym regulaminie.
Dziękuję, to będę musiał wrócić poprzez inną taryfę.bobiwr pisze:RBM-En -> Play Odnowa - jest taka możliwość bo ją widzę. Powrót bezpośredni nie wiem czy jest. Ale najwyżej skoczysz przez Formułę albo RWK.
Nie masz się czym martwić, środków nie utracisz. Jedynie wszelkie rzeczy powiązane z poprzednią umową/ofertą, z której korzystałeś. Ja mam głównie w Play bo często wyjeżdżam za granicę i internet śmiga mi tam bez większych problemów.Mowca- pisze:WitamCzy to znaczy tez, ze strace srodki na koncie glownym? Obecnie mam 35zl.Jeśli chcesz zmienić ofertę na Play na Kartę odNOWA, wpisz i zatwierdź kod *163*20#. Zmiana oferty może trwać do 24 godzin. Powoduje utratę wszystkich usług, bonusów i promocyjnych pakietów złotówek.
https://www.play.pl/resources/pdf/2017/ ... 122017.pdf4. Paczki Internet UE są ważne przez cały okres obowiązywania Umowy.
Jak najlepiej (najszybciej) teraz w play składać reklamacje ?? Strona, apka, mail ??jarekt pisze: 4. Paczki Internet UE są ważne przez cały okres obowiązywania Umowy.
https://www.play.pl/resources/pdf/2017/ ... 122017.pdf