Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Czekaj, doprecyzujmy.lee pisze:DanielR, to coś jak w starej playkarcie ten sam kod sprawdzający a bonus jest ważny tyle co konto główne
No właśnie przydałoby się ostatecznie rozstrzygnąćDanielR pisze:Czekaj, doprecyzujmy.lee pisze:DanielR, to coś jak w starej playkarcie ten sam kod sprawdzający a bonus jest ważny tyle co konto główne![]()
Nie wiem jak to wyglądało w Play Karcie. We Fresh'u pod *101# (stan konta), mamy dwa konta, te główne - ważne rok i promocyjne/bonusowe - ważne w zależności od przyznanego bonusu, najczęściej 30 dni.
Czyli teraz tak, w VM np. 5 zł idzie na te konto główne, a 2,50 zł na te drugie i mają osobną ważność? Czy też raczej "łącza" się i jest razem 7,5 zł na podglądzie stanu konta ważne rok?
PS A tak w ogóle to niech ktoś zrobi zrzut z komórki, jak to wygląda w rzeczywistości.
Ok, dzięki. Tak tak, to rozumiem, bo wynika z regulaminu. Tylko właśnie ciekawiło mnie czy to są dwa osobne konta, czy jedno. Choć przyznaje, że od początku byłem prawie pewien takiego samego układu jak w np. Play Fresh.kubik pisze:ale środki promocyjne mają u mnie ważność 2013-08-22 23:59:59