Ja z kolei dziękuję tym, co trochę mi tu pomagali. Ale na razie stwierdziłem że nie opłaca mi się migrować do faktu. Odpaliłem świeży starter play na kartę, zmigrowałem do play rok ważności konta. Darmowym kodem przedłużyłem na rok ważności konta, odpaliłem bonus 100zł na wakacje i 10 GB internetu. I ponad 2 miesiące do końca września korzystam za darmo. Jako że mało rozmawiam i smsuje, to dla mnie te 100zł to jak no limit. A i 10gb w smartfonie, jest dla mnie nie do zużycia w 1 miesiąc. Tak więc dla mnie full no limit do końca września za jedyne 5 zł

Nie opłaca mi się teraz migrować do faktu bo stracę promocyjne złotówki i 10gb darmowe. W fakcie musiał bym najpierw odpalić pakiet za 10zł, i ze 30zł dodatkowo doładować żeby rozmawiać i smsować do końca września. Razem koło 36zł doładowania extra (z 40 groszy mi zjadło). A teraz za 5zł mam dla siebie full no limit do końca września. Super sprawa

Dopiero w październiku będę analizował co dalej będzie korzystniejsze. Jedyny minus to słaby internet, na 4g w godzinach szczytu niewiele ponad 1 mbit/sek. W roamingu orange/tmobile podobnie. Słabo ale za 5zł może być, dla mnie to wystarczy do wszystkiego.