Użytkownik
Dorotea
Dowolny głosowy Play? Niezupełnie. Kupiłam sobie nowy starter odNOWA, bo akurat tylko takie były, włączyłam bonus 100 zł i nie da się przejść do FAKT także jak ktoś zrobi podobnie utknie na odNOWA, bo z tej taryfy nie da się bezpośrednio migrować do FAKT.24bis24 pisze:a po co Tobie starter 5zł/20gb?
kupujesz dowolny głosowy z Play, rejestrujesz, aktywujesz 100zł, przenosisz do Fakt i masz to samo plus stówka na promocyjnym.
przecież to oczywiste, że nie zmieni się z`` taryfy niedozwolonej``. Trzeba najpierw przejść na taką z której zmiana jest możliwa bezpośrednio do Fakt-u i tu włączyć bonus 100 zł. Myślałem, że to oczywiste.Dorotea pisze:Dowolny głosowy Play?
a przynajmniej nie jest tak już dzisiaj24bis24 pisze:kupujesz dowolny głosowy z Play, rejestrujesz, aktywujesz 100zł, przenosisz do Fakt i masz to samo plus stówka na promocyjnym.
Nie kręć, dałeś opis wprowadzający w błąd i tyle. Nie dowolny, głosowy starter Play, a tylko taki z taryfą umożliwiającą bezpośrednia migrację do FAKT. I trzeba napisać jakie to są, bo nie jest to oczywiste dla wszystkich.24bis24 pisze:przecież to oczywiste, że nie zmieni się z`` taryfy niedozwolonej``. Trzeba najpierw przejść na taką z której zmiana jest możliwa bezpośrednio do Fakt-u i tu włączyć bonus 100 zł. Myślałem, że to oczywiste.Dorotea pisze:Dowolny głosowy Play?
ps.
może też tak być że dzisiaj 100 zł już nie przejdzie do Fakt-u.
jak najbardziej masz racje, sprawdził i jest to na daną chwilę niemożliwe ale...Oczywiste jest dla mnie, że porady 24bis24 są niewiarygodne, a te od jatekt wiarygodne.
A ja sprawdziłam.24bis24 pisze:jeśli już to starterA Dopełniacz (kogo? czego?)amigo007 pisze: A z tym 1,50zł na koncie głównym tego starteru 5zł to kto miał rację?![]()
A co do racji to możesz przekonać się tylko jak nabędziesz ten STARTER i aktywujesz go ponieważ regulamin mówi:
https://www.faktmobile.pl/download/regu ... obile..pdf
a żeby było prościej to:
Regulamin usługi „20 GB Internetu dla nowych Użytkowników w Ofercie Fakt Mobile” skierowany jest do Użytkowników Oferty Fakt Mobile,
którzy dokonają zakupu Zestawu Startowego Fakt Mobile o wartości 5 PLN brutto.
więc nie pisz o racji bo również podobnie jak ja, Ty nie sprawdziłeś tego sugerując się wpisem innego forumowicza.Zobacz nie tyko ja pisałem o 5 zł na koncie ale równieżkamaz222 pisze:Pytanko odnośnie tego startera 20GB za 5zł.
Konto 1,50 zł (ważne do 12.08.2018)
Karlos20 pisze: 5 zł jest na koncie.
jarekt pisze:Nowy Starter PnK (Play na Kartę);
skoro nowy to czemu właśnie tak?jarekt pisze:na koncie mam m.in. 2zł PromoZŁ
Już próbowałam, ale nie mogę wziąć tego pakietu 20GB za 10 zł. Kwota 10 zł musi być na KG.TomLee pisze:Ale jak to wygląda w praktyce? Jeżeli Dorotea ma na KG 6,5 zł i 3,50 zł na KP to może zamówić pakiet 20GB za 10 zł?
regulaminowo właśnie, że nieTomLee pisze: 20 GB w pełnej prędkości za 10 pln.
Karlos20 pisze:Fakt Mobile w praktyce nie ma ograniczenia 70/20. Jedyne ograniczenie to technologiczne w sieci LTE ULTRA (LTE+) czyli do 262 mbps.