Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Udało mi się przenieść numer z Play do Lycamobile. Numer pochodził pierwotnie z siecibanderas pisze:nie wiem czy ktoś sie wypowiadał juz na temat przenosin ale pytanie do uzytkownikow czy komus sie udalo przeniesc numer do lycamobile?
a ile trwało to przeniesienie numeru znaczy po 2 wysylce poprawnych dokumentów?pioter28 pisze:Udało mi się przenieść numer z Play do Lycamobile. Numer pochodził pierwotnie z siecibanderas pisze:nie wiem czy ktoś sie wypowiadał juz na temat przenosin ale pytanie do uzytkownikow czy komus sie udalo przeniesc numer do lycamobile?
Plus i dwa lata temu przeniosłem go do Play, a teraz do Lycamobile. Nie obyło się bez
problemów, bo dane się nie zgadzały (drugie imię) i Play odrzucił wniosek. Przesłałem do
Lycamobile moje dane zgodnie z kartą rejestracyjną Play i migracja doszła do skutku. Dodam, że dokumenty ws. przenosin skanowałem i przesyłałem do Lycamobile drogą elektroniczną.
banderas pisze:a ile trwało to przeniesienie numeru znaczy po 2 wysylce poprawnych dokumentów?
Nie bądz LENIEMmarciml pisze:Z jakiej sieci przeniosłeś numer do Lyca?