Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Ok, dzięki wielkie za info.Patryk7588 pisze:We wszystkich przypadkach musisz mieć aktywne konto więc bez doładowania się nie obejdzie.
Dokładnie! W Nowym Plushu masz za 25 zł 10 GB neta i pełen no limit. Dodatkowo RWK za darmoPtrkzf pisze:Nie lepiej Ci przejsc do Ja+ na kartę, albo do Nowego Plusha? Dużo lepsze pakiety, a i taniej pewnie.
Stracisz swoje RWK, ale konto będzie ważne "nie krócej niż 30 dni od dnia zmiany taryfy" taki zapis jest w regulaminie. Ale porównując te oferty, to ja bym się nie zastanawiał nad zmianąbart223 pisze:Czy po przejściu na nowy Ja+ Internet na Kartę, ze "starszego" Internetu na Kartę traci się RWK zdobyte przez bonusy za rejestrację?
Pakiety w Plushu są korzystniejsze niż w Ja+ na kartę a do tego masz RWK za darmo. Nie kumam w czym problem? Po przejściu do Plusha nie tracisz bonusów za rejestrację a nawet gdyby, to nic nie tracisz bo włączysz sobie nowe RWK.bart223 pisze:To kupię nowy starter i tam sobie odpalę tą taryfę, szkoda mi trochę tego RWK stracić.
w/g regulaminu oczywiścierudyy0 pisze:W taryfie Ja+Na Kartę, RWK wyklucza się z pakietem Zawsze bez limitu w Plus
to jesteś w błędzierudyy0 pisze:W rzeczywistości również tak jest