Btk_Tomas pisze:wodzuu pisze:Teraz przeszedłem na pre-paid, ale przełączyli mnie dzień wcześniej przez co straciłem masę minut
Zawsze przełączają w ostatnim dniu okresu rozliczeniowego, będąc jeden dzień dłużej w abo wykorzystałbyś wszystkie minuty???
wodzuu pisze:wszystkie punkty Profit (trochę ich było...)
Punkty Profit przechodzą do Pre-paida wraz z Twoim numerem.
Dla użytkowników którzy mają w swojej książce tel numery w większości Orange po ostatnich zmianach oferta jest dość atrakcyjna.
Dwie godziny rozmów drogą nie chodzi. Dzisiaj miałem zamiar to wygadać.
Punkty Profit mi nie przeszły. Wiesz lepiej ode mnie?
Co do dnia zmiany, słyszałem o tym, ale w ciągu ostatnich dwóch dni zadzwoniłem do Orange i WYRAŹNIE powiadomiono mnie, że dopiero od jutra będę miał zmieniony plan.
Wspomnę jeszcze o tym, iż dzisiaj dostałem smsa, że zmieniono mi plan taryfowy (już w obrębie pre-paid), a po blisko 2 godzinach kolejnego smsa, że jeszcze nie zmieniono mi planu. Myślisz, że to przypadkowe? Uruchamiasz usługi płatnymi smsami, ale tylko tracisz kasę, bo masz nieprawidłowy plan taryfowy..
Polityka Orange to "oszwabić i olać". A Ty jak chcesz, to nadal kochaj swoją sieć..
P.S. Dziwnym trafem giną nagrania rozmów? Chciałbym Ci przypomnieć, że muszą je archiwizować przez min 2 lata. Wnioski na temat Orange wyciągnijcie sobie sami.