Jacy ludzie? Nie da się mieć obu ofert na raz. Albo albo.
W starej ofercie internet z obu pakietów jest w jednej zakładce i się sumuje, ale w ramach jednego pakietu (1TB lub cykliczny).
Jacy ludzie? Nie da się mieć obu ofert na raz. Albo albo.
Tak nowy cykl zacznie działać dopiero po skończeniu się miesiąca od aktywacji ale kasę pobierze 7zł) już w chwili zlecania zmiany oraz jednocześnie doda do tych startowych 15GB z nolimitu +6GB(promka podwajająca 3 pierwsze cykle)oraz wydłuży bieżącą ważność tych GB i ewentualnie konta głównego(chyba, że ktoś je przedłużył odpłatnie/doładowaniem wcześniej to nie wydłuży) o 7dni robiąc z 31dni -38dni.
Doładowałem za 5 zł na doladowania.orange.pl i dostałem 2,5 GB plus 5 GB razem 7,5 GB a nie 12,5 GB ? Co zrobić żeby dostać 12,5 GB ?darekka pisze: ↑05 wrz 2021, 08:10
Po pierwsze można numer doładować 5kami przez apke/MojOrange/strone doladowania.orange.pl dostając po 12,5GB za każdym razem(do końca roku jest to promo) i nazbierać GB za doładowanie w zapasie takim aby spokojnie w tle GB z nolimitu cyklicznego się kumulowały(no nie wiem ale powiedzmy zebrać 200-1000GB za doładowania).
https://www.orange.pl/omnibook/zmiany-w-regulaminie-uslugi-bezpieczne-konto#
Specjalnie dla Ciebie/dla testu wysupłałem 5zł.notsure pisze: ↑06 wrz 2021, 15:51Doładowałem za 5 zł na doladowania.orange.pl i dostałem 2,5 GB plus 5 GB razem 7,5 GB a nie 12,5 GB ? Co zrobić żeby dostać 12,5 GB ?darekka pisze: ↑05 wrz 2021, 08:10
Po pierwsze można numer doładować 5kami przez apke/MojOrange/strone doladowania.orange.pl dostając po 12,5GB za każdym razem(do końca roku jest to promo) i nazbierać GB za doładowanie w zapasie takim aby spokojnie w tle GB z nolimitu cyklicznego się kumulowały(no nie wiem ale powiedzmy zebrać 200-1000GB za doładowania).