50 + 20 + 4 + 4 + 1 + 1 = 80

Pokemon4GB nigdy nie wchodziło przez 4949 tylko przez zgłoszenie do BOK24bis24 pisze:50+20 jak najbardziej choć niektórzy nie wierzą, że to możliwe![]()
zastanawiają mnie 4gb POKEMON bo to bardzo stara promocja i mnie nie udało się tego włączyć
pozostałe jak najbardziej wchodzą.
Hmmm, z wpisu @Gregrin wnioskowałem, że te 10GB skumulowało się z bonusem za przeniesienie. Ale chyba jednak jest inaczej, bo w Play24 podają zsumowaną liczbę GB, ale nie podają daty ważności, co może sugerować, że jednak pakiety trafiają na różne konta (chociaż *107# wyświetla sumę GB i datę, ale to już było nie raz omawiane i wiadomo jak to jest). Będę pilnował sobotnich kodów na MB, na pewno nie zaszkodzi. Dzięki za info!24bis24 pisze:chcą zachować te 10 gb musisz pilnować teraz sobotnich aktywacji na 50mb.
dotrwa na pewnoign123 pisze:Domyślam się, że sobotnie pakiety 50MB są ważne 7 dni, mam nadzieję, że te 10GB dotrwa do soboty
1200MB to tak zwany BB (Bonus Binarny - nazewnictwo by @jarekt).KociXD pisze:po wbiciu zrobiło mi się 51.250 MB możne ktoś wie skąd to 1200MB?
Z moich obserwacji zachowania bonusu za rejestracje (tego starego bezpośrednio w play) tak właśnie wynika. Bonus się łączy z jednostkami a gdy skończy się jego ważność jest "wycinany" czyli pozostałe jednostki z bonusu znikają bez zmiany czegokolwiek innego.ign123 pisze:Hmmm, z wpisu @Gregrin wnioskowałem, że te 10GB skumulowało się z bonusem za przeniesienie.
24bis24 pisze:70 GB trzeba wykorzystać w 150 dni.
Kilku z Was pisze o bonusie 70 GB. Czy ktoś może wyjaśnić, jak uzyskać taki bonus?Gregrin pisze:70GB z bonusu
już nie możnaKilku z Was pisze o bonusie 70 GB. Czy ktoś może wyjaśnić, jak uzyskać taki bonus?