Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
po pierwszej próbie.24bis24 pisze:a po ilu wbitych przyszedł komunikat
Przekroczono limit przyznania nagrody
tak dzisiaj wbiłem ten kod DUEY i otrzymałem taką zwrotkę jak podałem wcześniej, 29.12 wbiłem poprzedni kod i otrzymałem taką samą zwrotkę. Więc ostatni kod który wszedł był przed świętami.24bis24 pisze:wbijałeś 50MB dzisiaj
nie korzystałem z tego kodu nigdy.24bis24 pisze:a od czasu kiedy wszedł ostatni kod do tego nieszczęsnego nie wbijałeś np.BONUS1GB
Miałem podobnie w środę, po wysłaniu kodu na smsy. Nie potrafię dojść dlaczego, ponieważ wysyłałem kod na dwóch numerach, na których wszystkie kody są wysyłane w tym samym czasie. Na jednym poszło bez problemu, na drugim komunikat jak u Ciebie. Telefon na infolinię załatwił sprawę. Kolejne kody z czwartku i soboty weszły normalnie na obu numerach.wasylek pisze:czy wprowadzili jakiś limit wprowadzania kodów z gazety? Bo ostatnie 2 kody mam zwrotki ze Przekroczono limit przyznania nagrody.
No i dzisiaj mamy pierwszy zaległy kodzik w tym nowym roku 2018 na SMSy. Po kod zapraszam do działu Fakt Mobile Kody.blacQ1 pisze:Witam koledzy wydaje się mi iż jutro będzie kod na 10 smsów bo zawsze wychodzi w poniedziałki ale dziś jest 1 wszy stycznia to mogą wydrukować 2-go pozdrawiam