Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Na sporej części stacji benzynowych jest z tym problem - na początku zdziwienie i pytanie, jaka sieć, a po sugestii sprawdzenia w terminalu zdziwienie i jednak jest - choć czasem bywa, że nie ma.Lycamobile pisze:Zalecamy aby osoba obsługująca kasę sprawdziła kody doładowujące w terminalu(może nadal nie wiedzieć że pojawiły się nasze doładowania).
[5. Sposób uzyskania informacji o aktualnym cenniku usług oraz kosztach usług serwisowych.]1 Aktualny Cennik dostępny jest na stronie internetowej: www.lycamobile.pl.
Ja mam na myśli przede wszystkim cennik usług promocyjnych, typu 30 minut za 0,29 zł pomiędzy klientami sieci. Tylko proszę nie wmawiaj mi, że brak takowego cennika w zasadzie i tak jest ok, a ja się tylko czepiam. Już w innym temacie spotkałem się z podobnym sposobem argumentacji. Brakowało tylko, byś napisała, argumentując jak "ktoś" w innym temacie, że brak takich cenników jest właściwie zachętą dla mnie do baczniejszego obserwowania poczynań sieci.sa pisze:Daniel cennik jest całkowicie dostępny,z tym że poza Polskę oraz w roamingu.
Mogłaś sobie darować takie teksty... Widzisz ja dokładnie opisałem o co mi chodziło (jak widać po twojej wypowiedzi na darmo) - mianowicie o regulaminy i cenniki promocji i usług w formacie PDF. Myślenie naprawdę nie boli! I Co miło Ci?sa pisze:ale samodzielne myślenie nie boli..
No właśnie !DanielR pisze: Każdy szanujący swoich klientów operator, posiada na oficjalnej stronie sieci specjalne podstrony, na których umieszczane są w języku polskim w plikach PDF wszelkie regulaminy ofert/promocji, posegregowane według kategorii (także te archiwalne). Regulaminy powstają nawet dla promocji trwających tylko parę miesięcy...
Maja swoją, niezależną od Plusa (głównego partnera roamingu wewnętrznego w Polsce).rogmaniek pisze:Pewnie platformę billingową mają swoją, bo SMS po rozmowie nie przychodzi. Na szczęście opłaty, nawet za wysłane SMS-y, rozliczane są w czasie rzeczywistym
Ciekawa właściwość.rogmaniek pisze: Oczywiście musiałem sprawdzić, czy logowanie do Aero2 jest bez niedogodności. Wszystko ok.
Nazwa wymuszona przez kartę SIM, normalka w sieciach MVNO.rogmaniek pisze:Co ciekawe, na liście sieci, zamiast Plus, pojawił się napis Lycamobile.
Mam nadzieję, że Masz potwierdzone te informacje, a nie są to tylko Twoje domysłyKarlos20 pisze:Maja swoją, niezależną od Plusa
A nie jedynego, jak na razie?Karlos20 pisze:głównego partnera roamingu wewnętrznego w Polsce