A u mnie godzinę temu nie
(i kolegi też nie)

Ostatnio zmieniony 31 sie 2017, 15:37 przez szunaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeniosłeś numer bezpośrednio do fakta?Bo jak tak to normalne,bo w fakt nie ma prawie żadnych (tj do 70Mb/s)ograniczeń neta poza sprzętem użytkownika i samym obciążeniem nadajników.xander21 pisze:Hej. Po przeniesieniu numeru i dostaniu bonusiku na 2 miesiące, zdziwiło mnie jedno. Otóż przy badaniu prędkości neta speedtestem, wyszło mi po wyżej 20Mbps. Play coś zmieniał w regulaminach i nie ma już lejka do 7.2Mbps przy bonusach? Czy to może jakiś błąd systemowy i naprawią go póżniej?
Jak przenosiłem do Playa na kartę kilka miesięcy temu, to było ograniczenie do 7.2Mbpssa pisze:Przeniosłeś numer bezpośrednio do fakta?Bo jak tak to normalne,bo w fakt nie ma prawie żadnych (tj do 70Mb/s)ograniczeń neta
wszedł Play na GPWmarcin19883 pisze:Nie wiem co się ostatnio w tym Playu porobiło, ale obsługa na infolinii coraz gorsza.
ok za 5tym razem mi się udało dodzwonić do kogoś z uprawnieniami i włączył zasięg.24bis24 pisze:wszedł Play na GPWmarcin19883 pisze:Nie wiem co się ostatnio w tym Playu porobiło, ale obsługa na infolinii coraz gorsza.
troszkę pokręciłeśoperator nie skierował pakietu.