Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie ma to żadnego związku z Dziewicą, trzyma kciuki i Play zarabia na Virgin Mobile także wątpię, że w tej nowej ofercie będzie stawka 19 gr/min. Raczej nie konkurowaliby z siecią na której zarabiają.Mogę tylko powiedzieć, że nie ma to żadnego
związku z Dziewicą. Mnóstwo osób mnie o to pyta.
A tak przy okazji to trzymam kciuki za ten projekt.
Jak wiecie ten MVNO korzysta z naszej
infrastruktury, zatem PLAY na tym zarabia.
PS2: To będzie naprawdę ciekawy tydzień. Pod
koniec tygodnia pokażemy Wam kolejny ciekawy
projekt!!!!!
Też tak uważam. VM ma być po prostu "kolejną propozycją Play" (tak wiem, że to nie Play), dla tych "niezaspokojonych" dotychczasowymi taryfami pre-paid. Najwidoczniej P4 woli wynajmować własną infrastrukturę innej sieci, czerpiąc z tego zyski również dla siebie, aniżeli w sieci własnej, pod marką Play, wprowadzać kolejną taryfę, ewentualnie obniżyć stawki w dotychczasowych.NokiaUser pisze:Nie ma to żadnego związku z Dziewicą, trzyma kciuki i Play zarabia na Virgin Mobile także wątpię, że w tej nowej ofercie będzie stawka 19 gr/min. Raczej nie konkurowaliby z siecią na której zarabiają.
Hmmm... Też tak wcześniej myślałem tylko, że chyba źle na to patrzymy. Bonus 50% jest przecież traktowany dokładnie tak samo jak ten w pre-paidach Play. A więc nie jest możliwy do wykorzystania na połączenia typowo międzynarodowe i roamingowe.Tomek_19 pisze:jak na razie beda mieli najtanszy roaming w ue,dzieki promocji doladowan
9. Bonus za Doładowanie może zostać wykorzystany przez Abonenta na krajowe
połączenia głosowe, wideo, SMS i MMS do wszystkich sieci komórkowych w Polsce i na
krajowe połączenia głosowe do krajowych sieci stacjonarnych, realizowane z sieci
komórkowej Virgin Mobile Polska. Bonus można również wykorzystać na połączenia
międzynarodowe wykonywane z terytorium Polski – połączenia głosowe, wideo, SMS
i MMS. Bonus nie obejmuje numerów specjalnych zawartych w Cenniku Oferty Virgin
Mobile Polska.