• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 22 z 104
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 104

a

#565743  autor: jason22
 05 lip 2012, 23:43
a czy ktorys z tych 3 operatorow (mowa byla w temacie o virgin, lark i mancie - thonka) oferuje atrakcyjne stawki jesli chodzi o polaczenia miedzy Polska a zagranica? wyjezdzam do francji 27 lipca a starter z Lyca Mobile jeszcze nie przyszedl i szukam planu B :| dodam ze roaming nie wchodzi w gre
Ostatnio zmieniony 06 lip 2012, 17:53 przez jason22, łącznie zmieniany 1 raz.

#565745  autor: NokiaUser
 05 lip 2012, 23:50
Do 27 lipca jeszcze dużo czasu, więc starter pewnie zdąży do ciebie dotrzeć do tego czasu. :)

Jedyne, co mam, to złudzenia, że telepolis.pl na lepsze się zmienia

#565752  autor: jason22
 06 lip 2012, 00:12
rozumiem ze lepszej oferty na dzien dzisiejszy nie znajde? :D bo tyle jest teraz tych operatorow, zwlaszcza wirtualnych, tyle tematow sie juz o tym przewinelo ze nie sposob o wszystkim wiedziec, zwlaszcza jak sie bazuje tylko na 4 podstawowych sieciach w Polsce (gdzie roaming jest nieunikniony) dlatego karta sim polska i karta sim zagraniczna a jeden operator to najlepsza opcja? :wink:

#565781  autor: NokiaUser
 06 lip 2012, 08:21
No Lycamobile chyba będzie najlepsza.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2012, 09:30 przez NokiaUser, łącznie zmieniany 1 raz.

#565785  autor: Ruben
 06 lip 2012, 08:42
jason22, startery Lyca przychodzą w ciągu tygodnia. Nawet jeżeli wyjątkowo nie przyszedłby, to i tak taniej będzie kupić starter Lyca np. w Żabce za 5pln. Jest też sporo sklepów tzw. osiedlowych, gdzie można dostać darmowy starter.
Tylko chwila, jeżeli chcesz dzwonić z Francji do Polski, to we Francji musisz kupić Lyca francuską, bo dzwoniąc z polskiej Lyca z Francji będziesz płacił za połączenie w roamingu.

#565939  autor: NokiaUser
 06 lip 2012, 18:05
Ruben pisze:taniej będzie kupić starter Lyca np. w Żabce za 5pln. Jest też sporo sklepów tzw. osiedlowych, gdzie można dostać darmowy starter.
U mnie w Żabce i sklepie GSM m.in. ze starterami nie ma ani starterów darmowych, ani płatnych z Lycamobile :|

#566081  autor: marciml
 07 lip 2012, 11:51
Witam ponownie.
Miałem przedstawić wyniki testów po przeniesieniu numeru do Lyca... niestety do tej pory numer nie został przeniesiony, nadal jest u dotychczasowego operatora! Zaraz minie miesiąc od złożenia wniosku...BOK mówi cały czas, że przeniesieniem numeru zajmuje się jakiś facet, którego nigdy nie ma wtedy gdy dzwonię.
Po ostatniej rozmowie z BOK, pare godzin później dostałem e-maila:
Prosimy o przesłanie numeru karty sim Heya

Z pozdrowieniami

Dzial Obslugi Klienta
LycaMobile

Tel. 322 lub 22 3881704
www.lycamobile.pl
Odesłałem, ani widu, ani słychu. :evil:

#566083  autor: Sig
 07 lip 2012, 12:00
Na twoim miejscu nie wyczekiwałbym tak tego przeniesienia... Nie zrozum mnie źle, powinno działać bezproblemowo i każdy chętny powinien móc skorzystać, ale moim zdaniem takie przeniesienie to ładowanie się w kłopoty. Prefiksy. O ile na poziomie krajowym pewnie Lyca będzie w stanie rozpoznać przeniesione numery, to szczerze wątpię, żeby na poziomie międzynarodowym nie było z tym problemów, czyli mówiąc wprost - odbieranie połączeń od zagranicznego Lyca będzie rozpoznawane jako połączenie poza sieć Lyca (dla dzowniącego). Takie jest moje zdanie, choć sam jestem ciekaw wyniku.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#566084  autor: marciml
 07 lip 2012, 12:16
Posiadam abonament w Play i stamtąd dzwonię wszędzie, a drugi numer używany sporadycznie, dlatego chcę dokończyć sprawę przeniesienia.
Niedługo faktycznie Lyca mi się przyda z powodu wyjazdu na początku mnie, a później dziewczyny do Niemiec także LycaPL - LycaDE będzie potrzebne do redukcji kosztów, a jeśli obcy prefiks będzie powodował problem z tanim połączeniem wewnątrzsieciowym to szybko zaopatrzę się w ichniejszy starter.
Reasumując dokończę próbę przeniesienia i dam znać ;)

#566286  autor: kamil4862
 08 lip 2012, 10:18
marciml pisze:jeśli obcy prefiks będzie powodował problem z tanim połączeniem wewnątrzsieciowym
To po prostu zgłaszaj, truj im "tyłek" aż będzie wszystko ok.

Obrazek

#566488  autor: banderas
 09 lip 2012, 17:56
proponuje na stronie zamieścic instrukcji do przeniesienia numeru do sieci lycamobile. gdzyż dokumenty o niczym nie mowia

banderassso

#566674  autor: Blueberry89
 10 lip 2012, 17:25
Witam! Czy starter z lykamobile dostanę gdzieś w Rzeszowie? Czy muszę go zamawiać internetowo? Dodam, że pytałam już w żabce, tesco, kolporterze i takowych starterów nie posiadają :?

Czasem lepiej skoczyć na głęboką wodę.
W płytkiej nietrudno o złamanie karku ;)

#566676  autor: baniakn
 10 lip 2012, 17:36
Ja z kolei mam pytanie,czy przedstawiciel Lycamobile wie coś o ewentualnych promocjach połączeń komórkowych za granicą, ale do wszystkich sieci? (szczególnie chodzi mi tu o Niemcy).

2 pytanie dotyczy aktywacji.

Czy jeśli otrzymamy darmowy starter to można będzie go aktywować, czy aktywacja odbywa się jak się ma pieniądze? Mówię tu o aktywacji z poziomu, jak i internetu jak i też samego telefonu.

Ostatnie pytanie: 80 dni jest ważna karta. Czy ważność karty przedłuża też np. samo zalogowanie w sieci, czy puszczenie sygnału?

#566750  autor: Edmund
 10 lip 2012, 21:58
baniakn, karta jest aktywowana niezależnie od ilości pieniędzy na koncie po pierwszym włożeniu jej do telefonu i włączeniu go.

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#566863  autor: Lycamobile
 11 lip 2012, 09:58
@Blueberry89
Sklepy detaliczne w Rzeszowie nie mają aktualnie naszych starterów i doładowań, jeszcze tam nie dotarliśmy, ale będzie w tym roku prowadzona akcja.
Jeżeli chodzi o sieci to proszę o podanie adresów sklepów - tylko tak mamy możliwość sprawdzić u nich co się dzieje.
Na tą chwilę zachęcam do zamówienia przez internet - wysyłamy startery codziennie.

@baniakn
-Zapraszam na stronę www.lycamobile.com - aktualne oferty i promocje znajdują się na stronach konkretnych krajów.
-Można aktywować starter 0zł - i np. korzystać tylko odbierając połączenia. Jednak zachęcamy do doładowania i korzystania np. z 300MB internetu.
-Karta jest ważna 60 dni. Aby przedłużyć ważność karty trzeba wysłać sms lub wykonać połączenie.

@banderas
Mamy informacje że BOK pracuje już nad zmianami w formularzu. Poinformujemy jak tylko wszystko będzie gotowe.

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
www.facebook.com/lycamobilepoland
www.togglemobile.co.uk/home/en - NOWOŚĆ

#566888  autor: muchakk
 11 lip 2012, 11:46
Blueberry89 zapraszam do Przemyśla. Tutaj bez problemu dostaniesz starter w żabce :-)
 #568328  autor: animare
 17 lip 2012, 16:53
załadowałem się ponad tydzień temu kilka razy używając karty kredytowej po przez doładowania on-line i teraz cały czas gdy chce spróbować doładować konto ponownie to jest napisane : Your payment has failed. Please contact customer service. Ktoś wie w czym może być problem?
  • Strona 22 z 104
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 104
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22