Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
tu jest formularzwyzwolenia pisze:no i jak mozna odzyskac srodki z freem? Mialo byc niby w poniedzialek ale mamy wtorek i nic nie ma takiego.
http://www1.integer.pl/raporty/okresowe ... 202011.pdfInItTec Sp. z o.o. (poprzednia nazwa CP Telecom Sp. z o.o.- zmiana nazwy w I kwartale 2012 roku) jest operatorem telefonii MOVA adresowanej do klientów Carrefour. Docelowo spółka wprowadzi innowacyjne rozwiązania lojalnościowe dla klientów dużych firm i sieci handlowych.
Informacje podstawowe o InItTec Sp. z o.o.
Firma: InItTec Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Siedziba: Warszawa
Adres: ul. Aleja Komisji Edukacji Narodowej 46/UA, 02-797 Warszawa
Regon: 141088050
NIP: 527-255-22-65
Ktos w komentarzach na głównej stronie napisał, że do Virgin nie można przenieść ponieważ nie mają systemu MNP skonfigurowanego z Freem i Mova. Dzwoniłem z ciekawości do BOK Virgin upewnic się i potwierdzają tę informację. Nie wiem jak jest z Play ale kolega osachorzow też potwierdza problemy z przeniesieniem do Play więc w celu zachowania ładnych numerów najlepiej przenosić do do w3 np. w Heyah można to zrobić nie wychodząc z domu .krzys pisze:Mój jeden numer już jest w PLAY a pozostałe czekają za przejściem do VM. Prawdopodobnie Virgin nie dostało dokumentów i dlatego tam ich jeszcze nie ma
Po prostu wydzwoniliście duża ilość minut i karty po blokowali na wychodzące .martini pisze:za to wcześniej połączenia do wszystkich sieci leciały za freekamil4862 pisze:martini, u mnie to samo od wczoraj ok godz. 13:00
telekonferencja też działała na kilka numerówChuckyCiechanow pisze:Po prostu wydzwoniliście duża ilość minut i karty po blokowali na wychodzące .martini pisze:za to wcześniej połączenia do wszystkich sieci leciały za freekamil4862 pisze:martini, u mnie to samo od wczoraj ok godz. 13:00
Nadal działają połączenia za free..
Ja stracę 722444047 (z końcówką 4 już dawno sprzedałem) to jest dopiero numer, nadal aktywny i mogę wykonywać połączenia za darmo (nabiłem sobie sporo minut w Play)kaspeed pisze:mi 2 sim off zrobiono zanim zdązyłem zarejestrowac;/;/ szkoda nr 72x455909 i 72x455808
rejestruj i walcz o przeniesienie - jako klient masz do tego prawo - za późno poinformowali o końcu sieci, powinno być 30 dni przed informacjakwistas pisze:Ja stracę 722444047 (z końcówką 4 już dawno sprzedałem) to jest dopiero numer, nadal aktywny i mogę wykonywać połączenia za darmo (nabiłem sobie sporo minut w Play)kaspeed pisze:mi 2 sim off zrobiono zanim zdązyłem zarejestrowac;/;/ szkoda nr 72x455909 i 72x455808Już nie zdążę go zarejestrować i przenieść, trudno się mówi, przeszło mi z super numerami, takie numery przynoszą więcej kłopotów niż korzyści
EDIT: Możecie sobie puszczać żebraki z prywatnych mam to gdzieś i tak nie odbiorę
Potwierdzam problem przeniesienia do Virgin Mobile. Dzwonili do mnie z Biura Obsługi VM, żebym przeniósł do któregoś większego operatora by następnie zlecić MNP do VM. Dzisiaj poszedłem do Play bo tu akurat nie było kolejki... Mam nadzieję, że jednak się uda. Co ciekawe, we wniosku o przeniesienie z FreeM do Play, jako dotychczasowego operatora wpisują Polkomtel S.A. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej stracę fajny numer- nie będę w tym pierwszy, jak widzę;-) Pozdrawiam i życzę pomyślności!Ruben pisze:Ktos w komentarzach na głównej stronie napisał, że do Virgin nie można przenieść ponieważ nie mają systemu MNP skonfigurowanego z Freem i Mova. Dzwoniłem z ciekawości do BOK Virgin upewnic się i potwierdzają tę informację. Nie wiem jak jest z Play ale kolega osachorzow też potwierdza problemy z przeniesieniem do Play więc w celu zachowania ładnych numerów najlepiej przenosić do do w3 np. w Heyah można to zrobić nie wychodząc z domu .