teraz moim zdaniem z zakupem sim tej sieci vm trzeba się jeszcze zastanowić bo to zależy od tego co PLAY powie na konferencji 20 sierpnia, wtedy okaże się czy będzie się opłacało korzystać z vm od 22 sierpnia, co do numerów to mi jakoś średnio odpowiadają te numery ze strony vm, wolałbym przenieść numer do sieci vm z którejś sieci która ma salon PLAY, Plus, T, Orange, w tych sieciach jak się postarać to można znaleźć fajne numery w normalnych cenach, a 199 zł za złoty numer nie mam zamiaru płacić bo to by już była przesada tym bardziej, że te złote numery vm wyglądają zwyczajnie, jak dla mnie te numery złote vm są warte 50 zł, max 100 zł, platynowe numery za 399 zł na stronie vm wyglądają jak te złote numery, cena jest moim zdaniem wygórowana. może zwykły starter albo przeniesienie numeru to najlepsze wyjście pod warunkiem, że oferta vm będzie korzystna bo jeśli taka oferta będzie też w PLAY to przeniesienie numeru, aktywowanie się w vm będzie się mijało z celem.
jest gdzieś na stronie vm link do formularza albo czegokolwiek za pomocą czego można przenieść numer ?