• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #846681  autor: bolek2004
 22 sty 2016, 16:01
Jeśli chodzi o net to te pakiety wcale nie rewelacyjne, 1gb to mało, jak było 11,5gb. Swoją drogą w regulaminie pakietu 4w1 na 30 dni jest taki zapis:
2.4.1. Warunkiem aktywacji Oferty jest posiadanie stanu konta w wysokości co najmniej 0 zł.
W przypadku pierwszej aktywacji Oferty po aktywacji karty SIM dodatkowym warunkiem jest wcześniejsze doładowanie konta dowolną kwotą.
Czyli wychodzi że i tak żeby skorzystać po aktywacji trzeba konto doładować.
Swoją drogą dziś kończy mi się 6gb z internet na próbę, jutro będę próbował 3gb aktywować, ale skoro piszecie że wycofane zostały te pakiety to pewnie nic z tego nie będzie.
 #846806  autor: bolek2004
 23 sty 2016, 05:31
Rzeczywiście pakietów internet na próbę nie da się już aktywować. Przy próbie aktywacji dostaje taki komunikat: "T-Mobile - Oferta zakonczona. http://www.t-mobile.pl"
Na pocieszenie uruchomiłem sobie strong lte 1gb za 5zł na 5 dni.
Po aktywacji strong lte przyszedł taki sms:
Poniewaz masz aktywna oferte Internet STRONG LTE, wlaczylismy na Twoim koncie promocje "12 GB gratis po doladowaniach". Zasilaj konto regularnie kwota min 10 zl i zgarnij lacznie az 12 GB gratis. Szczegoly: http://www.t-mobile.pl.
Ktoś wie co to za promocja?
Pewnie chodzi o to że 10zł kosztuje strong lte 1gb na 30 dni, czyli ładując za 10zł będzie pobierać to z konta i aktywować 1gb co miesiąc, dobrze myślę?
Jeśli tak to niech sobie z takiej promocji sami korzystają.
 #846823  autor: KC-KARLOS
 23 sty 2016, 10:06
bolek: łap regulamin promocji :)
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 1_2016.pdf
Rada dla Ciebie: warto aktywować STRONG LTE ważne 30 dni (1 GB za 10 zł), wtedy po każdym doładowaniu za min. 10 zł otrzymasz dodatkowe 1 GB, który SKUMULUJE SIĘ z obecnym wykupionym pakietem (kasa na koncie ZOSTAJE). Pamiętaj, że pakiet jest odnawialny, a niewykorzystane GB przechodzą na kolejne 30 dni.
Dzięki czemu można mieć 120 zł na saldzie, 13 GB ważne miesiąc, a później co miesiąc po kolejnym 1 GB, aż do wyczerpania środków na koncie w 12 miesiącu.
Łączna pula do zdobycia: 25 GB.
UWAGA: jeśli wykorzystasz GB z pakietów, prędkość spada do 0 do momentu odnowienia pakietu, doładowania konta z bonusem lub samodzielnego wykupienia paczki STRONG LTE.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #846824  autor: bolek2004
 23 sty 2016, 10:10
Dzięki już wiem o co chodzi. Jednak to nie dla mnie, szukam coś na zastępstwo 11,5gb za 5zł bo teraz to praktycznie nie ma alternatywy kupując najtańszy starter.
 #846826  autor: KC-KARLOS
 23 sty 2016, 10:12
Alternatywą są te pakiety 3w1 / 4w1 na próbę wraz z pakietami uzupełniającymi. Innej nie ma obecnie.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #848217  autor: xander21
 30 sty 2016, 14:05
Hej. Czy mogę z dowolnego strartera T-mobile przenieść się do Internet Strong LTE? Oglądałem startery w biedronce dedykowane, ale tam mamy tylko karty microsim, nie ma nano :shock:
 #848228  autor: KC-KARLOS
 30 sty 2016, 14:54
Aktualnie każdy starter ma taryfę Frii.