bazooka pisze:Ale dlaczego doładowanie za 100zł ma mnie ograniczać do 100 czy 150 dni, bez alternatywy (np SMSa na przedłużenie na rok)
Bo masz stan darmowy. Pokaż mi sieć, które daje darmowe rozmowy i smsy po sieci na rok po doładowaniu 100 zł.
bazooka pisze:[Nie piszę o wyjściu awaryjnym wiążącym się obecnie z FM, bo moim zdaniem to tymczasowa sprawa, tzw dziura]
Regulamin był już raz poprawiany i nic w tej kwestii nie zrobili.
bazooka pisze:Ładując za 100zł powinienem móc wykupić pakiet 20zł + wielokrotność 10zł, czyli x 8 - dać mi 9 miesięcy spokoju z doładowaniem jeśli z żadnych innych usług nie miałbym zamiaru korzystać. A tak się nie da...
Sam doskonale o tym wiesz, że przedłużanie minut pakietem za 10 zł to ich przeoczenie. Ci którzy wiedzą to korzystają. Nikt nie da świadomie no limitu za 10 zł.
bazooka pisze:P.S.
0,055zł - czyli stawka za minutę połączenia nie osiągalna w Kluczu

...i całkiem przy tym zapominam o fajnym bonusie czyli + 30SMSów i 300MB

0.00001157 zł - stawka za minutę jaką można osiągnąć w RBME
Nie rozumiem trochę, dlaczego nie skorzystasz. Raz zrobisz migrację z faktu i masz rok z głowy. Nawet jak później nie będzie takiej możliwości to przecież dopiero za rok będziesz musiał kombinować. Do tego masz Dual Sim, więc na drugiej karcie możesz mieć internet.