Czytanie ze zrozumieniem się kłania jak najbardziej bo pytałem się o to czy ktoś sprwdzał to w praktyce...

Teoretycznie masz rację, ale nie chciałbym po zakupie np doładowania za 100 czy 200zł by zgarnąć bonus +50% doświadczyć takiej sytuacji, że oferta zniknie zgodnie z toerią spiskową DanielaR - aczkolwiek to jak najbardziej jest możliwe i muszę się poważnie zastanowić nad kwotą doładowania...Rebeliant pisze:Jestem tego samego zdania. Dla kogoś, kto ma szufladową kartę jak kolega Bazooka, to nie ma znaczenia. Gorzej gdy ktoś ma BK jako główny numer, ryzyk fizyk.
Chcę więcej danych - skąd ten zrzut ekranu, czy to co widzimy na obrazku oznacza to co myślęDaawid1993 pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania jak najbardziej bo pytałem się o to czy ktoś sprwdzał to w praktyce...
To pytanie też jest bardzo ważneMaks SIM pisze:Możecie sprawdzić, czy po aktywacji FREEMIUM przedłuża ważność wychodzących o 365 dni ??
Maks SIM pisze: Możecie sprawdzić, czy po aktywacji FREEMIUM przedłuża ważność wychodzących o 365 dni ??
Jak tak to lecę po starter, bo mi szkoda starej oferty 2012 marnować ( jest za dużo znaków zapytania i ryzyko - tak jak wyżej pisaliście)
Gregrin pisze:PS po aktywacji #freemium konto przedłożyło mi o rok.
Potwierdzam... ponownie... Mialo to miejsce na nowym starterze gdzie ważność była na 30dni.Maks SIM pisze:Możecie sprawdzić, czy po aktywacji FREEMIUM przedłuża ważność wychodzących o 365 dni ??
Czy możesz mnie uświadomić, bo może coś źle sobie przeliczam, jakim marnotrawstwem jest rezygnacja z BK na rzecz Freemium skoro tam minuta bez pakietu kosztuje ok13gr (z uwzgl. bonusu +50%), a we Free masz 30minut i możesz dokupić za 5zł i mieć realnie za 6gr/minMaks SIM pisze:Jak tak to lecę po starter, bo mi szkoda starej oferty 2012 marnować ( jest za dużo znaków zapytania i ryzyko - tak jak wyżej pisaliście)
Daawid1993 pisze:Chodzi mi o pakiet z serii "ChcęWszystko" czyli ten dający 100 minut, nielimitowane SMS + 2GB Internetu. Pisałem o tym w poprzednim poście
Taryfa się nazywa #ChceWszystko, grupa w której są stare pakiety nazywa się #Wszystko a ty mówiłeś o pakiecie #pełenluz... i to my nie umiemy czytać ???Daawid1993 pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Czyli wynika ze masz włączone 2 pakiety czy nie umiem czytać ??Daawid1993 pisze:Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem, ale skoro to kuleje to postaram się określić to inaczej. Mam aktywny pakiet za 19zł (100 minut, nielimitowane SMS + 2GB Internetu) i aktywny pakiet freemium.
Ja dalej nie ruszam głównej karty z BK. Nie bawi mnie włączanie pakietów żeby zejść ze stawki 13gr/min 6gr/sms a później muszę wykorzystać dokładnie to co kupiłem albo i tak pociągnie mnie po 29gr. Ile wlał tyle wylałbazooka pisze:P.S.
Myślę, że długo myśleli nad tym Freemium tak by siedzący w BK chcieli przejść i chyba im się to udało, dla mnie nie ma po co trzymać BK2012 - chyba, że do kolekcji aktywnych kart w różnych sieciach
Mi nie chodzi o cennik, tylko o to, że jak na razie jest zbyt dużo znaków zapytania do wyjaśnienia i do sprawdzenia w praktyce.To było w sensie "szkoda Karty SIM na eksperymenty".bazooka pisze: Czy możesz mnie uświadomić, bo może coś źle sobie przeliczam, jakim marnotrawstwem jest rezygnacja z BK na rzecz Freemium skoro tam minuta bez pakietu kosztuje ok13gr {.....}
Nie wiem do czego dążysz kolego...Gregrin pisze:Daawid1993 pisze:Chodzi mi o pakiet z serii "ChcęWszystko" czyli ten dający 100 minut, nielimitowane SMS + 2GB Internetu. Pisałem o tym w poprzednim pościeTaryfa się nazywa #ChceWszystko, grupa w której są stare pakiety nazywa się #Wszystko a ty mówiłeś o pakiecie #pełenluz... i to my nie umiemy czytać ???Daawid1993 pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania
PS opisałem nazewnictwo w poście na pierwszej stronie.
Czyli wynika ze masz włączone 2 pakiety czy nie umiem czytać ??Daawid1993 pisze:Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem, ale skoro to kuleje to postaram się określić to inaczej. Mam aktywny pakiet za 19zł (100 minut, nielimitowane SMS + 2GB Internetu) i aktywny pakiet freemium.
Bo według Ciebie nie będzie różnicy miedzy twoim zdaniem a np takim "Załóżmy ze mam aktywny pakiet..." po przecież kiedyś tam, coś tam wspominałeś...
Piszesz mylne info i rzucasz na prawo i lewo żeby ludzie czytali ze zrozumieniem...Daawid1993 pisze:Nie wiem do czego dążysz kolego...
Chodzi o to że RWK jest nawet bez zużywania 5zł, więc dlatego toczy się dyskusja na ten tematbazooka pisze:Nie rozumiem dyskusji o RWK...
https://virginmobile.pl/oferta/freemium
Czytajcie nieco niżej: Szczegóły Oferty => druga pozycja po lewej.
5zł i macie RWK
Bo tu takiej nie mabazooka pisze:Nie rozumiem dyskusji o RWK...
Ja kupiłem starter dla testów i nie potrzeba mi go ładowaćbazooka pisze:5zł i macie RWK
Hehe - dlatego ja będę wydzwaniał tylko 30minut (w tym na stacjonarki) resztę mam z Orange za 7,5gr/minGregrin pisze:Nie bawi mnie włączanie pakietów żeby zejść ze stawki 13gr/min 6gr/sms a później muszę wykorzystać dokładnie to co kupiłem albo i tak pociągnie mnie po 29gr.
Przedłużyło, ale informacja o tym została zaktualizowana po jakimś czasie, wkleiłem screena na dowód (poprzednia strona)bazooka pisze:No ale Dawid twierdzi, że mu nie przedłużyło więc nie wiem co tak Wam zależy by operatorowi nie dać zarobić tych 5zł
Hehe - dlatego ja będę wydzwaniał tylko 30minut (w tym na stacjonarki) resztę mam z Orange za 7,5gr/minGregrin pisze:Nie bawi mnie włączanie pakietów żeby zejść ze stawki 13gr/min 6gr/sms a później muszę wykorzystać dokładnie to co kupiłem albo i tak pociągnie mnie po 29gr.
Bez Kompromisu, czyli archiwalna taryfa Virgin.xander21 pisze:Co to BK?
Niedostępna już taryfa Oferta 2012 i dostępne tylko w niej promocje #BezKompromisow gdzie za doładowanie 10zl jest 100MB a do każdego doładowania jest +50%. Podstawowe stawki 19gr/min i 6gr/sms. Przy tym bonusie +50% wychodzą relatywnie po ~13gr/min i 2,5gr/sms.xander21 pisze:Co to BK?