Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
w tym przypadku 30 dni tak wskazuje mi strona Orange ale zaznaczam że starter ten co kupiłem za 5 zł na start dostałem 5zł ważne 30dni na wychodzące i z stąd domyśla się że zarazem mam dłuższy okres do wykorzystania, według tabeli okres ważności doładowania powinien wynosić 5dni.rablosik pisze:loka a ile czasu masz d6 wykorzystanie tych prawie 500mb za doladowanie 10zl
Koniecznie napisz czy bonus był ważny 5 dni i potem zniknął czy jest ważny 30 dni, bo od tego zależy czy mój bonus w OFnK jest ważny 5 czy 10 miesięcyLoka pisze:w tym przypadku 30 dni tak wskazuje mi strona Orange ale zaznaczam że starter ten co kupiłem za 5 zł na start dostałem 5zł ważne 30dni na wychodzące i z stąd domyśla się że zarazem mam dłuższy okres do wykorzystania, według tabeli okres ważności doładowania powinien wynosić 5dni.rablosik pisze:loka a ile czasu masz d6 wykorzystanie tych prawie 500mb za doladowanie 10zl
Dziekujemy za zgloszenie. Zmiana planu taryfowego zostanie zrealizowana w dniu 2011-03-02. Pozdrawiamy. Orange.
Innych potwierdzeń nie dostałem. Mogę już doładowywać czy dla pewności poczekać?W zwiazku z rezygnacja z oferty Nowe Orange Go wszystkie Twoje promocje i uslugi dostepne tylko w ofercie Nowe Orange Go zostaly wylaczone.
dziwne, mnie na tym samym sofcie dzialajasimon231 pisze:Kodem tego nie zrobię, bo na Spicy z Cyanogenem który mam wgrany obecnie nie działają kody USSD.
moim skromnym zdanie jest to najlepsze wybór. W moim przypadku zakupiłem kartę na Orange Go i wysłałem sms-a pod numer 3033 o treści FREE, zaczekałem około 5 min i dostałem sms z info witamy w OFnkdarkangel pisze:Mi nigdy kodem nie zmieniło taryfy z Orange Go, na OFnK zawsze musiałem SMSem który kosztował mnie 15gr
maciek764 pisze:Koniecznie napisz czy bonus był ważny 5 dni i potem zniknął czy jest ważny 30 dni, bo od tego zależy czy mój bonus w OFnK jest ważny 5 czy 10 miesięcy