zoltan666 pisze:pawel_m tak planowałem właśnie, wykupić ten pakiet 17 stycznia, bo skoro bonus kończył mi się 18, to chyba na dzień przed końcem trzeba wykupić, żeby zdążył sie aktywować i nie przepadł ten stary bonus - dobrze myślę? Natomiast doładowujac wczoraj konto za 5zł. nie spodziewałem się, ze bedzie to miało wpływ na ważność bonusa. Miałem doładowanie, więc doładowałem, bo nie byłem pewny co do daty ważności doładowania.
Natomiast zauważ jedno, ze jeśli wykupiłbym wczoraj pakiet 10 za 5 to tez ważność miałbym do 30 stycznia tak jak mam teraz. Czyli to doładowanie przedłuzyło mi pakiet złotówek także o 30 dni, a nie o 2 tygodnie tak jak napisałeś.
Czy w Play 24 mozna gdzies sprawdzic datę ważności bonusów? U siebie mam tylko datę ważności konta głównego, a pakietu złotówek juz nie.
Faktycznie dziwna sprawa, bo nie powinno przedłużyć wazności konta bonusowego (jeżeli nie wykupywałeś żadnego pakietu a tylko doładowałeś konto o 5zł)

No ale to i tak dobrze wyszedleś /a na przyszłość trzeba sprawdzić czy doładowanie 5zl rzeczywiście przedłuża konto bonusowe o 30dni/
A po co Ci sprawdzać w Play24 datę ważności bonusu

Skoro możesz to zrobić w telefonie kodem
*101# - otrzymasz wtedy informację zwrotną ze stanem konta głownego wraz z jego ważnością oraz stan konta bonusowego wraz z jego ważnością