Dzisiaj dostałem starter GG Air i aktywowałem go- wszystko było w porządku, ale do czasu kiedy przez dwie godziny nie przyszły konfiguracje na Sagema MyX 5-2v, zamówiłem ze strony internetowej, ale przyszły tylko ustawienia MMS, ZUPEŁNY BRAK WAPu!!!
Nie ma jak zamówić mobilnego GG, dla którego chciałem mieć tą sieć i dla tanich pakietów internetowych. Zadzwoniłem do BOKu GG, ale tam facet baaaarrrrdddddzzzzzzoooooo ppppppoooooowwwwwoooolllliii mówił i przez dwie minuty mówił, że się rozłączy jeżeli nie wyłączę telewizora, bo on ma odgłos i siebie słyszy, a się wstydzi wtedy i zaczyna się jąkać TAK JAK WIĘKSZOŚĆ LUDZI

, ale że ja nie miałem włączonego telewizora to kazał mi wyłączyć głośnomówiący tryb, który nie był włączony, ale po chwili ściszyłem sobie głośnik i powiedział, że się nie rozłączy (na połączenie czekałem 7 minut, nie rozłączałem się). Potem powiedział, że on nie wie o co chodzi i nie umie mi pomóc i żebym poszedł do jakiegoś komisu, czy na jakiś forum zapytał czy ktoś mi nie może pomóc.
Po co takiego człowieka zatrudniają w BOKu jeżeli on się wstydzi z ludźmi rozmawiać, a tym bardziej jak słyszy odbity swój głos.
Czy ktoś z was nie może mi podać dla GGAir ustawień dla WAPu i MMS, który WAP nie dochodzi ze strony MVNO i jak ściągnąć mobilne darmowe GG dla GGAir.
Podpowiedział tyle, że może mam podać w prośbie na stronie GGAir o ustawienia, że nie chcę na MyX5-2v, tylko na inny i mi wyskoczą ustawienia, ale one one są niepełne
Jeżeli będą mieli AŻ TAKIE PROBLEMY i taki BOK (gorszy od Playowego)to nie wróżę im długiej kariery.
Jeszcze raz proszę o pomoc, bo już mam dość GaduAir tj. kolega wyżej

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c