• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 3 z 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

#328541  autor: Marens
 10 kwie 2009, 14:12
marcinb pisze:Jest nowa notka na blogu rzecznika TP. I dosyć interesujący fragment:
W Polsce przy założeniu, że dwa razy w miesiącu idziemy do kina we dwoje zaoszczędzimy 50 zł. To aż 173 minuty rozmów po 0,29 gr każda, tak a propos ostatnio gorącego tematu :-))) Na koniec mam prośbę do wszystkich komentujących o wyrozumiałość, bo przez dwa dni będę poza Polską i nie będę mógł odpowiadać na Wasze pytania. Zaległości nadrobię w czwartek.
Notka dotyczy informacji o tym, że Orange funduje drugi bilet do kina
Szkoda, że pan rzecznik nie wie, że od dawna korzystamy z VOD&RS i wtedy średnia wychodzi 2-3razy na rok.

#328553  autor: babeo
 10 kwie 2009, 15:55
Claudec pisze:aż nie mogę się doczekać kiedy
podadzą ile Play przybyło klientów a ile Orange straciło.
Play ma już 120.000.000 klientów. Każdy Polak ma już po 3 karty Playa z odpalonym Playem Fresh :-)

#328918  autor: kuba144
 12 kwie 2009, 09:54
Play ma już 120.000.000 klientów. Każdy Polak ma już po 3 karty Playa z odpalonym Playem Fresh :-)
lol :mrgreen:

Mnie by zadowoliła oferta łącząca wszystkie taryfy, czyli NOG z pakietami.

#329170  autor: balek
 14 kwie 2009, 09:52
Claudec pisze:balek, rozsyłają tego sms'a żeby ludzie nie odchodzili z Orżnąć.
Takie zwodzenie ludzi i obniżka cen połączeń dopiero po świętach :|
Hehe, tak dymać klientów i to w święta kiedy najwięcej się dzwoni...

Dla samej zasady odszedł bym od tego opa po czymś takim!
Jeden odejdzie a za nim 4 kolejnych (zazwyczaj rodzina), aż nie mogę się doczekać kiedy
podadzą ile Play przybyło klientów a ile Orange straciło. :-D
no chyba, że się ma zetafona :(

#329197  autor: aree1987
 14 kwie 2009, 12:01
Dziwne to wszystko niby nowa oferta od jutra (tzn konferencja) a tu żadnych przecieków. :P Może to nie nowa oferta tylko jakaś promocja będzie np 10zł za doładowanie extra w sieci... :-D

#329198  autor: Vieslav
 14 kwie 2009, 12:05
może wreszcie wprowadzą jakąś płaską stawkę do wszystkich a nie taniej do Orange i na stacjonarne.
NIE!!! A jeśli nawet wprowadzą to mam nadzieję, że pozostawią NOG bez zmian. Jeśli wykonuję co czwartą rozmowę poza sieć to i tak mi się lepiej NOG opłaca niż mieliby dać 30 gr do wszystkich (łącznie z wewnątrzsieciowymi).
Chcą wprowadzać nową taryfę to niech wprowadzają, ale jednocześnie kończą z promocjami w dotychczasowych taryfach. Według mnie oznacza to, że mogą wprowadzić kilka taryf albo jedną rozbudowaną, że będzie można brać darmowy numer, esy do orange po doładowaniu za free (orange music), itp. Poczekamy, zobaczymy
I bardzo dobrze, że kończą promocję w innych taryfach. Powinni jeszcze wsyzstkich automatycznie do nowej przenieść a stare wycofać, wtedy przynajmniej ludzie by nie przepłacali. Nieco ponad pół roku temu zmieniłem sąsiadce taryfę z "weekend" na nowe go (w tej pierwszej były stawki 2,40zł poza sieć), bo ona nie wiedziała, że coś takiego jak taryfy istnieje. Bardzo dużo ludzi korzysta jeszcze z nowego popa i "zrób to sam".

#329210  autor: pacyna
 14 kwie 2009, 12:36
Interesujący link.
Ciekawi mnie, czy "do wszystkich sieci" oznacza to samo co zawsze - czyli do wszystkich sieci oprócz Play? Ale chyba tak bo to taki standard :lol:
Ale poczekajmy, nowa oferta już wkrótce :D

#329215  autor: stawrogin
 14 kwie 2009, 12:49
Eee, a może to "fake"? ;) Jeśli nie to byłoby "najs" :) pożyjemy, zobaczymy :)

#329226  autor: dj krysta
 14 kwie 2009, 13:12
ja bym chciał aby tak było - wtedy jest to ciekawe. ale zobaczymy, zobaczymy.

#329227  autor: biotyt
 14 kwie 2009, 13:13
Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale napiszę, że ciekawie się zapowiada. Jeśli to prawda, chyba opłacało się czekać na odpowiedź Orange.
Zastanawiam się czy nadal będą bawić się w pakiety czy zrobią po prostu niższe stawki do własnej sieci. Wydaje mi się, że będą niższe stawki cennikowe do sieci. Czemu? Po pierwsze miło wyglądają niższe stawki do sieci w cenniku (prostota oferty). Po drugie sądzę, że tak łatwo nie zrezygnują z przychodów oferując niższe stawki więc trzeba będzie wymusić ładowanie konta regularnie by korzystać z usług. Bez pakietów użytkownik będzie musiał wydać 25 zł na miesiąc lub 50 zł co 3 miesiące, a nie jak teraz ładując 2x5zł korzystać z pakietu SMS przez miesiąc.

biotyt

#329229  autor: tomko111
 14 kwie 2009, 13:15
I znowu to samo...
Biotyt przestań już bez sensu nabijać posty bo nie ma takiej potrzeby. Piszesz co drugi post taki sam, ciągle snujesz jakieś dywagacje, zastanawiasz się, wydaje Ci cię co, nie mniej jednak nie znasz żadnych szczegółów. Poczekaj chłopie do czwartku.

#329231  autor: babeo
 14 kwie 2009, 13:20
tomko111 pisze:Biotyt przestań
Zostaw Go. Mamy wolny kraj i wolność słowa.
tomko111 pisze:Poczekaj chłopie do czwartku.
Do środy. Konferencja jest jutro.

#329233  autor: tomko111
 14 kwie 2009, 13:22
babeo, wszystko ma swoje granice. Od czwartku wchodzi nowa oferta, więc tym się kierowałem, mea culpa.

#329234  autor: biotyt
 14 kwie 2009, 13:24
tomko111, chyba napisałem w odpowiednim temacie, prawda? Z resztą to jest forum więc każdy ma tu prawo wypowiadać się na dany temat. Nie wiem czemu przyczepiłeś się właśnie do mnie. Nie chcesz czytać moich postów, omijaj je. Równie dobrze mogę o Tobie napisać, że nabijasz posty krytykując innych ze względu na treść ich wypowiedzi co nie wnosi nic do dyskusji, a psuje atmosferę. Rozumiem, że według Ciebie nie mam prawa do własnego zdania.

biotyt

#329236  autor: tomko111
 14 kwie 2009, 13:29
Każdy ma prawo do własnego zdania i ja Twoje równie dobrze szanuję, nie mniej jednak czytanie tego samego over and over again staje się monotonne.

#329253  autor: Btk_Tomas
 14 kwie 2009, 14:24
Ja tam lubię poczytać przemyślenia i wnioski biotyta zresztą od tego chyba jest forum i dany temat w którym się pisze.
biotyt pisze:Równie dobrze mogę o Tobie napisać, że nabijasz posty krytykując innych ze względu na treść ich wypowiedzi co nie wnosi nic do dyskusji, a psuje atmosferę.
biotyt ma niestety rację.

#329260  autor: piokuk
 14 kwie 2009, 15:05
Ja tam Ciebie tomko111 popieram. Potem, po ogłoszeniu taryfy będzie kolejnych 20 postów biotyta, w których będzie się zastanawiał, czy opłaca mi się zmienić taryfę, czy też nie. Chłop ma niby 25 lat a takie pierdoły go zajmują. Oczywiście nic do niego nie mam, bo pisze z sensem ale cały czas o tym samym :)

#329263  autor: DejwiD
 14 kwie 2009, 15:18
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci co za numer..

#329274  autor: Lazz
 14 kwie 2009, 16:23
Wygląda na to, że na nową ofertę użytkownicy Orange muszą jeszcze poczekać :) Jest news na TELEPOLIS :arrow: klik
Swoją drogą jest to trochę śmieszne, bo najpierw wysyłają smsy do użtykowników o zmianach, które mają wejść w życie 16. a tu kolejny raz zmiana terminu wprowadzenia oferty. Miejmy nadzieje, że będzie te 29 gr/min do W3 :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 16:27 przez Lazz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 3 z 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5