orangeman pisze:kowcio napisał/a:
Faktycznie, już stary i ślepy się robię, zapomniałem o tym poście, ale mimo wszystko- ta ich blokada jest z lekka bezsensu, jak nie dotyczy numerów zaczynających się od 7. Paranoja, powinni zmienić nazwę usługi.
Ja ich nie rozumiem przecież te 7XXX to też premium no nie ? Ale i tak nie zamierzam wyłączać tej blokady. Jak wysyłam premium to z innego numeru.

I to najważniejsze są numery na 7! Wszystkie typowe serwisy mają numery zaczynające się na 7. Ale Oni chyba inaczej uważają.. Raczej serwisy premium kojarzą mnie się tylko z numerami na 7... Są najpopularniejsze. Więc taką blokadę sobie ... chyba nie muszę kończyć.
Jak się wkurzę kiedyś, to albo przejdę do Plusa (ojj w ten czas oczka im się pootwierają, jestem super klientem pre-paid, mało kto wydaje tyle PLNów miesięcznie na telefon pre-paid), albo taką awanturę zrobię, że się będzie tydzień kurzyło. Wczoraj tyle takich wiadomości dostałem, myślałem że zaraz rozwalę telefon o ścianę. Przechodzą samych siebie w tym momencie. A szkoda.
Co do Profitu- mógłbym wyłączyć to, podziękować im, ale chyba nie jest warto- strasznie dużo wykorzystuję złotówek miesięcznie, więc sporo mam tych punktów, które wymieniam później na darmowe doładowania... Coś czuję, że jeszcze trochę i wybuchnę ze złości, w ten czas im podziękuję za ten profit. Oni mogą sobie wbić do głowy jedno- do mnie nie ma co wysyłać takich reklam, ponieważ ręczę, że
nigdy w życiu nie zamówię żadnego serwisu, dzwonka itd. Tylko to tak, jak grochem o ścianę.