• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#278098  autor: babeo
 18 lip 2008, 17:10
Mam nowy (kolejny) numer w NOG. Aktywowoany jakieś 2 tygodnie temu. Doładowany tydzień temu. Dostałem dziś smsa:
Kod: Zaznacz cały
dziękujemy za regularne doładowania, otrzymałeś dodatkowe Minuty, możesz je sprawdzić wysyłając smsa o treści ILE na numer 990
wysłałem, ale przyszedł zwrotny sms, że usługa niedostępna. Ło so hosi?

#278100  autor: jablo
 18 lip 2008, 17:13
Nowe usługi w Orange maja zawsze pewna "zalete" :D mianowicie nie wszystko w nich od początku działa... :D

#278112  autor: cesarz
 18 lip 2008, 18:21
Markieting , zawsze wyprzedza technikę. :|

CNN

#278174  autor: Irek
 18 lip 2008, 21:57
jablo pisze:Nowe usługi w Orange maja zawsze pewna "zalete" :D mianowicie nie wszystko w nich od początku działa... :D
Czy możesz podać konkretne przykłady. Bo jakoś nie spotkałem się jeszcze z czymś taki w tej sieci.

#278179  autor: kowcio
 18 lip 2008, 22:10
IreQ pisze:Czy możesz podać konkretne przykłady. Bo jakoś nie spotkałem się jeszcze z czymś taki w tej sieci.
Ja mogę. Np zmiana stawek w NOG. Czasem bez telefonu do BOKu się nie obejdzie.

#278277  autor: mikage1
 19 lip 2008, 12:34
Ano właśnie, w OPOP zasadniczo nie mam problemów z usługami (uruchamianiem), w NOG co druga - trzecia operacja kończy się telefonem do BOK...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#278616  autor: szperacz87
 21 lip 2008, 10:38
Właśnie zauważyłem pojawienie sie na orange on-line dawno zapowiadanej lepszej wersji promocji "10% więcej". Oto garść informacji (dane z orange on-line):

Masz za staż,
Teraz w Orange możesz dostać nawet 30%, jeżeli jesteś z nami dłużej. Wystarczy, że przynajmniej raz na 25 dni będziesz doładowywać się nominałem 25zł, lub większym. Jeżeli korzystałes z naszej promocji 10% więcej, to teraz możesz w podobny sposób otrzymywać dodatkowe środki do wykorzystania w Orange (na rozmowy, sms, mms i transfer danych) i na stacjonarne. Wysokość bonusa zależy od twojego stażu w sieci: Przez 1 rok dostajesz 10% więcej Przez 2 rok dostajesz 20% więcej Przez 3 i każdy kolejny rok dostajesz 30% więcej

#278697  autor: fajnex
 21 lip 2008, 18:57
Masz za staż to dobra ewolucja promocji 10% więcej. No i wreszcie mamy rozwiązanie zagadki tajemniczych smsów z maja (!) o zmianie tej promocji na bardziej korzystną :D

Obrazek
Obrazek

#278706  autor: wshk
 21 lip 2008, 20:08
U mnie dalej kaszana z z Pogadaj Sobie.
Wczoraj bylem w salonie(odciecie od swiata wakacyjne zaliczylem) - probowalem sie cos dowiedziec ale oczywiscie nie wiedzieli tam ze taka usluga istnieje. No coz, jakos sie nie zdziwilem.

Mila kobiecina kliknela mi wlaczenie uslugi - teoretycznie w ciagu 48 godzin powinna sie wlaczyc. Jakos nie wierze w to.
Do tego poszla reklamacja ... pozyjemy zobaczymy.

#278730  autor: biotyt
 21 lip 2008, 21:55
fajnex pisze:Masz za staż to dobra ewolucja promocji 10% więcej. No i wreszcie mamy rozwiązanie zagadki tajemniczych smsów z maja (!) o zmianie tej promocji na bardziej korzystną :D
Nie wiem do końca czy ewolucja. Oprócz wielu atutów jak większy bonus za staż czy możliwość szerszego wykorzystania pakietu, brak terminu ważności pakietu to bonus ten nie wchodzi w skład konta promocyjnego. Jest to oddzielne konto promocyjne o nazwie "Masz za staż" więc środki z tych doładowań nie przedłużają konta promocyjnego. Trochę to komplikuje ofertę co mi się nie podoba, jednak ogólnie promocja na plus.

biotyt

#279490  autor: wshk
 26 lip 2008, 12:48
Kolejna rozmowa z *100..

-prawie wszyscy ktorzy mieli problemy juz maja wlaczone "Pogadaj sobie"
-konsultantka probuje wlaczyc ale ja dostaje sms ze uluga tymczasowo niedostepna..
-kolejne zgloszenie do dzialu technicznego(bo podobno moj problem lezy glebiej - ciekawe gdzie?)
-jak dzial techniczny sobie poradzi to oddzowni dzis(konsultantka) a jesli nie to kontakt w ciagu tygodnia(ciekawe czemu nie wierze w jedno ani drugie?)

reasumujac - po 2 i pol tygodnia dalej jestem w dupie

#279493  autor: Prezesek
 26 lip 2008, 12:59
Mam pytanie. Jak się sprawdza stan "Minuty Non-Stop"? Oraz jak sprawdzić czy mam aktywny "Pogadaj sobie". Wysłałem tego sms z numerem telefonu z którym chcę rozmawiać za darmo ale zwrotnego sms-a nie dostałem do dziś. Ostatnie pytanie, czy Minuty Non-stop się kumulują ??? Doładowałem konto w tym miesiącu za 50 zł ale to niestety nie wystarczy mi do sierpnia, więc doładuję jeszcze raz za 50 zł dlatego pytam ;)

#279497  autor: wshk
 26 lip 2008, 13:26
Minuty z jednej i drugiej ulugi sie kumuluja(w ramach swoich uslug oczywiscie) z tym ze w pogadaj sobie nie mozna przegroczyc 1200 minut a w tej drugiej 240 czyu jakos tak. Tak czy siak jesli wygadales to luz - wskocza nowe(jak nie beda mieli problemow technicznych :| )