Powyżej Junior Admin Remington wymoderował moją refleksję z wątku o Orange Free na Kartę, ale dotyczącą opcji "Masz złotówkę - masz no limit" w T-Mobile.
Dzięki aktywnemu korzystaniu z "Masz złotówkę..." zachomikowałem w OFnK około 1,3 TB z "Grunwaldu" i teraz to będzie mój prywatny internet, wspomagany w ciągu miesiąca o służbowe pakiety mój i Żonki. W wątku o OFnK są ciekawe porady, jak najkorzystniej "wycisnąć" GB z pomarańczy.
I przyznaję się. Jestem zły na TM. Z rozgoryczenia człowiekowi po głowie takie myśli chodzą, że te ostatnie problemy miesiąc po miesiącu z "Masz złotówką" to mogły być specjalnie przez TM generowane, żeby nas na maxa zniechęcić.
Żeby jak TM ogłosi koniec świadczenia tej opcji Użytkownicy nie robili dymu.
Czytam nasz wątek i czuję, że wzburzenie maleje, pierwsza para poszła w gwizdek, a teraz "stygniemy", sentymentalnie żegnamy się z usługą i godzimy na jej koniec.
Ja do nikogo z wątku nie mam żadnych pretensji, ale może też kogoś postawionego w TM, kto wątek śledził wkurzyło, że udzielamy sobie porad, jak złożyć reklamację na zacięcia "Masz złotówki", czego zażądać od operatora, jak wysokiej rekompensaty...
I tacy pewni siebie jesteśmy, że operator ww. opcji nie zlikwiduje, bo w regulaminie "Masz złotówki" nie wpisał, że ma taką możliwość.
Może w powyższych kwestiach należało komunikować się bardziej na priv.
Polskie serce każe śpiewać "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz...", ale rozumek podpowiada, żeby grzecznie ukłonić się Francuzom... Niech widzą, że kasa płynie i głupie pomysły o likwidacji do głowy nawet nie zajrzą

Przygotowane przez Kolegów pismo do UOKiK mam na dysku w gotowości.
Skłaniam się też do reklamacji do TM dot. niewłaściwego świadczenia "Masz złotówkę", tych ciągłych zacięć, czyszczenia środków z konta, itp.
I to by było na tyle. Na razie.