Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Albo mogą zmienić na play #chcewszystkobabciagienia1p pisze: ↑10 mar 2023, 15:25@lee
Czyli co? Zmienią nazwę Virgin na inną?
W przypadku RBM przemianowali taryfy na Play 2.0, Play 2.1, Play Energy.
Ostatnio wyklikałem to przez menu po *222# - nie tak wprost jak kiedyś, tylko trzeba było jeszcze dodatkowe cyfry wysłać. Nie mam VM z pakietem pod ręką, więc nie podam dokładnie jakie. Na minuty to było "coś dużego" (7, 8 albo 9), bo pamiętam, że nie zmieściło się na pierwszej stronie menu i musiałem przejść "dalej".
Niestety, to wymuszane kierowanie klienta do aplikacji mobilnych, to chore podejście P4 (a także pozostałych operatorów), albowiem:Karlos20 pisze:korzystać z Play24, tam teraz pokazywane są wszystkie parametry usług czy pakietów. Przyzwyczajcie się do tego, bo operatorzy ruch obsługowy będą kierować do aplikacji mobilnych.
Szczególnie ma to zrobić babcia, która posiada telefon Manty Senior z 2G/3G z klawiszami
To nie VM schodzi na psy, tylko Play rozpoczął proces marginalizacji tej oferty. Sprawdzanie pakietów *222# działa, ale nie daje teraz wyniku łącznie wprost, a po dalszym "wyklikaniu" osobno dla min/sms/dane. Logowanie przez przeglądarkę/apkę VM pozostało tylko dla ofert abo - prepaid przeniesiony do Play24.