O kurde to nie tylko ja jestem rockefeller
Ja co miesiąc kupuję pakiet za 9 zł.
Oczywiście nie chwaląc się!
POZDRAWIAM!

Oczywiście nie chwaląc się!

To ściema z ankietami. Mi w kazdej wyświetla się, że nie pasuje lub jest zamknięta.rudymax pisze:Dzisiaj 19 grudnia 2016 o godz 10:28 dostałem zaproszenie do wypełnienia ankiety. Próba wypełnienia o 11:10 skończyła się komunikatem, że ankieta jest już zamknięta. Szybka firma
A2mobile raczej nie może konkurować z fakt mobile. Nie posiada kodów z gazety a co najważniejsze brak sumowania się/przedłużania niewykorzystanych MBerosvip pisze:a2mobile nie jest od dzis,ale juz od wrzesnia,a oferte maja dobra,moga konkurowac z faktem spokojnie.Fakt jest gorszy tylko pod wzgledem iz nadal na obecna chwile nie ma oferty no-limit z pakietem mb jak a2mobile.
Ktos dostał ??Oferta Promocyjna „Rozmowy Bez Limitu przez 2 miesiące za 19 zł” skierowana jest
wyłącznie do Użytkowników oferty Fakt Mobile, którzy w okresie od 21.12.2016r do odwołania
otrzymają wiadomość SMS uprawniającą do skorzystania z niniejszej Oferty Promocyjnej
Użytkownik dla jednego Numeru MSISDN który otrzyma SMS może skorzystać z Oferty Promocyjnej tylko raz.