greg.x pisze:Dziś kupiłem starter, zminiełem taryfe na RWK w orange go, potem wysłałem sms aktywacynjy na paczkę 6GB, odpowiedź usługa chwilowo niedostępne, spróbuj później. Wysłałe ponownie, ale skutek ten sam. Kasa oczywiście za smsy jest zdejmowana. zarejestrowałem nr na orange pl i w pakietach jest ta usługa ale info, usługa chwilowo niedostępna. Gratuluje orange, dobrze że nigdy nie miałem u nich usług komórkowych i ta raczej się nie zmieni. Dziś wydałem na nich 10zł to ostatnie pieniądze, które im dałem. Macie jakiś pomysł jak to właczyć. Kod *110*67# nie działa, usługa niedostępna
Wybacz, ale jesteś przykładem użyszkodnika, który napisał co napisał tylko po to by zaznaczyć (czyt.zhejtować) swoją wybitną niechęć do operatora. Piszę Ci to najdelikatniej jak się da, choć gdy ktokolwiek zacząłby coś hejtować w tematach P4 został by zjedzony na miejscu...
Połasiłeś się na 6GB na wakacje, kupiłeś se starter (nie piszesz za ile, ile miałeś na koncie, ile doładowałeś). Zaznaczasz, że jesteś w Orange GO (migrowałeś, starter był w tę taryfę?) - twierdzisz, że uruchomiłeś RWK (czyli zjadło 3zł, bo nowy starter, brak stażu 3m-cy) a potem od razu zabrałeś się za aktywację 6GB...
No i wsio, od razu nic nie działa, "ostatni raz korzystam z O, nigdy nie chciałem" itp itd, ale jednak zakupiłeś ten starter - czyli skorzystałeś, czy nie warto by się troszkę zaznajomić jak wszystko funkcjonuje, bo coś mi się zdaje, że chciałeś wszystko za szybko no i nie wyszło...
Wszystkim działa, a akurat Tobie, takiemu sceptykowi do O to akurat nie zadziałało, by jeszcze bardziej znienawidził Pomrańczowych, tak

Pouczam Cię, w każdej sieci jest tak, że jeśli coś nie zadziała, najpierw należałoby doczytać czy wszystko zrobiłem dobrze, a potem istnieje jeszcze kontakt z Biurem Obsługi Klienta i można to zrobić mailowo - zapewniam Cię, że wszystko jest do odzyskania, odkręcenia jeśli "coś poszło nie tak" - a nawet jeśli, piszę to mając doświadczenie w tej materii, zrobiłeś jakiś błąd w aktywacji, na pewno z racji bycia "nowym" w sieci miałbyś spore szanse by odzyskać stracone pieniążki i to nawet z nawiązką.
Jeśli chciałeś mieć faktycznie tylko usługę internetu na 60dni, pocieszyć się nią, a potem dalej hejtować O. to cieszę się, że Ci nie zadziałało, w innym przypadku polecam troszkę czytać i zaznajamiać się z regułami itp, bo nam, którzy aktywowali 6GB po 8 lipca wszystko na razie pięknie działa, prawda ludziska
Przepraszam za uniesienie, ale nie mogę znieść takich wpisów - pewnie dobrym sposobem jest przemilczenie tematu, ale mnie akurat ponosi takie coś.