Ok, dziękuję za wyjaśnienie
i przy okazji dziękuję wszystkim za kody, pomoc i wsparcie 

Odpisuję Ci tutaj, we WŁAŚCIWYM do tego temacie, by nie robić już większego śmietnika w kodach.erosvip pisze:Prosze o rekompensate dla mnie jakies inne nowe kody za udostepnienie tamtych lub publivznie podac dla wszystkich,dziekuje i milego korzystania z moich kodow,kody dzialaja na kazdych starterach kto jeszczevich nie aktywowal
Kolego to fajnie, że podajesz kody za to dzięki ale czy ty swoje posty piszesz na ajphonie, który nie ma autokorekty - posty w dziale z kodamierosvip pisze:Witam,czy ma ktos kod z gazety pokemon go lub komputer swiat to porosze publicznie dla wszystkich.
infolinia płatna wg cennika 15gr/min ale jakos darmowo sie da.mietus831 pisze: a powiedzcie mi jak jest z oplatami na infolinie faktu, czy da sie jakos darmowo tam dzwonic?
Tak, z jakiejkolwiek karty (play, redbullmobile) ze stanem darmowym. Oczywiście infolinia nie jest dodatkowo płatna i można na nią dzwonić z każdej sieci z pakietu (lub nolimitu) na połączenia komórkowe.mietus831 pisze:jak jest z oplatami na infolinie faktu, czy da sie jakos darmowo tam dzwonic?
dodatkowo nie, ale zgodnie z cennikiem http://www.faktmobile.pl/download/regul ... mobile.pdfGregrin pisze: ... Oczywiście infolinia nie jest dodatkowo płatna...
Na infolinii, jak zadzwonisz i zaśpiewasz piosenkę lub opowiesz dowcip.erosvip pisze:Hej,za co i gdzie dawaja te darmowe zlotowki na konto,pozdr
ja chyba zaśpiewam następnie wrzucę na youtuutu - ciekawe z czego będzie większa kasaRebeliant pisze:Na infolinii, jak zadzwonisz i zaśpiewasz piosenkę lub opowiesz dowcip.erosvip pisze:Hej,za co i gdzie dawaja te darmowe zlotowki na konto,pozdr