A nawet, gdyby był ten sławetny lejek - to utrzymuję przy życiu starterki, które są cały czas poszukiwane 

Dzisiaj na felernym numerze chciałem ponownie aktywować usługę niestety historia jak wcześniej 1zł pobrało ale brak dwóch doładowań a ponowny sms tak na 80481 zwraca ze jestem już w promocji. Kilka tygodni temu dostałem smsa z działu technicznego że wcześniejsze zgłoszenie w tej sprawie zostało rozwiązane i nie miałem tego okazji sprawdzić aż do dzisiaj jak widać sprawa dalej nie rozwiązana.michcio123 pisze: ↑29 mar 2020, 16:00Mija czwarty tydzień od wystawienia zgłoszenia technicznego o nieprawidłowości w działaniu usługi( 1 zł pobiera ale brak dwóch doładowań w bilingu) po migracji T-H-T w celu usunięcia nie zdejmowanego lejka 15/15. Pomimo kilku ponagleń jak na razie brak odpowiedzi od technicznych.
Co ciekawe w 31 dniu od uruchomienia usługi przyszedł standardowy sms z zachętą do ponownej aktywacji usługi pomimo iż 30 dni wcześniej po wysłaniu tak na 80481 nie przyszło potwierdzenie iż usługa jest aktywna i w sumie słusznie bo brak było dwóch doładowań.
I nastąpił przełom. Przypomnę że chodzi o numer t-mobile na którym usługa nie działała poprawnie (brak dwóch doładowań) po migracji T-H-T w celu usunięcia lejka 15/15.Dzisiaj na felernym numerze chciałem ponownie aktywować usługę niestety historia jak wcześniej 1zł pobrało ale brak dwóch doładowań a ponowny sms tak na 80481 zwraca ze jestem już w promocji. Kilka tygodni temu dostałem smsa z działu technicznego że wcześniejsze zgłoszenie w tej sprawie zostało rozwiązane i nie miałem tego okazji sprawdzić aż do dzisiaj jak widać sprawa dalej nie rozwiązana.