Precelos pisze:jak wspominalem o tym 2 miesiace temu (2013-03-07) to DanielR, slawekt , wojciech sie z tego nasmiewali
Zgadza się. Dobrze, że mi o tym przypomniałeś. Faktycznie wtedy, zresztą teraz także, temu nie dowierzam. Ale jeżeli okaże się, że miałeś rację, to Ciebie w tym temacie osobiście przeproszę.
[ Dodano: 2013-05-02, 11:35 ]
Precelos pisze:dam znac mimo nieprzychylnego nastawienia niektorych uzytkownikow do mojej osoby
Nie przesiadaj. Nie odbieraj tego tak stanowczo. Zwyczajnie jestem sceptyczny co do takich informacji i czytam je z przymrużeniem oka. Jeśli jednak tak to odebrałeś, to już teraz Ciebie za to przepraszam.
[ Dodano: 2013-05-02, 11:54 ]
kamail86 pisze:Idąc tym tokiem rozumowania
Ale powtarzam raz jeszcze, czy ja komuś zabraniam tak to sobie przeliczać?
NIE.
kamail86 pisze:Jednak jakoś (przeważnie) nikt tego nie robi, więc nie rozumiem dlaczego w VM tak się to utarło.
Ale teraz mówimy niby o kim? Bo jeśli o użytkownikach takich forów jak te, to chyba mijasz się "ździebko" z prawdą. Tu przeważnie, właśnie tak się robi. Właściwie ciągle przelicza się daną ofertę pod kontem różnych bonusów, pakietów, okresowych promocji. Zresztą sam tak robię, co widać po powyższym przykładzie z VM. Cały czas widzę, że prawie każdy wypowiadający się w temacie ofert, czy to abo, pre-paid czy mix, tak właśnie robi. Jasne, że może w innym środowisku/-ach, wśród znajomych, tak się nie robi, a właściwie też się robi tyle, że znacznie rzadziej. Przeciętnemu Kowalskiemu, który na co dzień niezbyt interesuje się telefonią, sprzedawca w salonie wciska, że będzie miał minutę po 10 gr, nie wspominając już o tym, lub robiąc to bardzo oględnie, na jakich zasadach i pod jakimi warunkami może ja dopiero uzyskać. A później tacy Kowalscy "szpanują" super tanią minutą, nie znając nawet dobrze zasad rozliczania przyznanej mu paczki minut/złotówek. Także moim zdaniem, tak się jednak - w różnym stopniu, robi.
kamail86 pisze: Więc pytanie do kogo w takim razie informacja o 13gr w VM jest skierowana?
Odpowiem wprost. Dla każdego. Każdego, kto chce taką informację uzyskać, kto jest zainteresowany konkretną ofertą lub sposobem korzystania z telefonu. Jeśli zaś nie będzie wiedział skąd bierze się taka a tak stawka, to wtedy się mu to wyjaśnia. A później niech sobie sam przelicza według własnego uznania.
[ Dodano: 2013-05-02, 12:08 ]
sa pisze:Co do tv nie mam tego "cuda" więc się nie wypowiem...
Ale masz Internet, w nim np. YouTube, a tam oficjalny kanał
VirginMobilePL.
Takie reklamy leciały w TV:
-
Wszystko halo!,
-
Co sześć łapek, to nie cztery - 50% do każdego doładowania,
-
Virgin daje po garach!.
Radiową reklamę też gdzieś słyszałem - w Internecie i oczywiście samym radiu. Tylko nie pamiętam już na jakiej stronie był do niej umieszczony link.