24bis24 popraw link - też chcę to przetestować 

tylko to już nie działaJestem_Janek pisze: też chcę to przetestować
Wiadomo było, to nie pisałem24bis24 pisze:szkoda, że wcześniej o tym nie napisałeś a wiadomo było już od 01-03-2018
Dlatego właśnie dużo ryzykuję, a sam mam Orange więc nie mam jak sprawdzić( a szkoda mi zainwestować prawie 40 zł aby sprawdzić czy zadziała , aby środki nie przepadały).Johnny pisze:Uważaj, jeśli masz taryfę RBM1 (50zł/150dni) to już do niej nie powrócisz !!!
Próbuj kilka razy. Jeszcze tego nie naprawili i trzeba się namęczyć.teleman29 pisze:Kod *163# nie dziala dziś ani na mojej formuła PNK ani na moim RBME. "BRAK dostępnych taryf na które można by dokonać migracji".
to tylko zakup Play Fresha ze Zbieraj Minutamiteleman29 pisze: moja mama wyłącznie rozmawia - nie wysyła SMS ani nie używa internetu.
pod warunkiem, że kupi go za grosze24bis24 pisze:to tylko zakup Play Fresha ze Zbieraj Minutamiteleman29 pisze: moja mama wyłącznie rozmawia - nie wysyła SMS ani nie używa internetu.
W Play - chyba tak, sam przerabiałem to w rodzinie kilka tygodni temu. Poza Play masz A2Mobile za 9,90 zł.teleman29 pisze:Dzięki Panowie. Tak już kończąc te dyskusje - moja mama wyłącznie rozmawia - nie wysyła SMS ani nie używa internetu. Czy w tej sytuacji przejście na RBM Energy z opcją - pakiet rozmowy no limit za 20 zł przedłużany potem pakietem za 10 będzie najlepsza opcja? Zakładając że chcę żeby mama pozostala w play
Lepsze byłoby a2mobile rozmowy cykliczne z 9,90zł (ale to nie Play, tylko na Plusie).teleman29 pisze:Dzięki Panowie. Tak już kończąc te dyskusje - moja mama wyłącznie rozmawia - nie wysyła SMS ani nie używa internetu. Czy w tej sytuacji przejście na RBM Energy z opcją - pakiet rozmowy no limit za 20 zł przedłużany potem pakietem za 10 będzie najlepsza opcja? Zakładając że chcę żeby mama pozostala w play