Dzięki za kod.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Tak, od 1 września będziesz mógł nabijać nowe kody, chodzi o miesiąc kalendarzowy.
tez tak macie przy logowaniu?
Przepraszamy, wystąpił błąd techniczny(1024). Spróbuj ponownie.
Przepraszamy, wystąpił błąd techniczny(1024). Spróbuj ponownie.
Tak
Siempre en mi corazón
Nie działa ani Fanta/Sprite ani CocaCola. Niech ktoś jeszcze sprawdzi BigMilkę.
Może być tak, że nawet jak problem (logowania) dzisiaj do wieczora naprawią to zlecone zasilenia kont przyjdą dopiero jutro (często jest tak po awariach, że to się wszystko wydłuża nawet ponad regulaminowe 24h).
Jeśli ktoś więc ma ważność ZŁ/MB do dzisiaj/jutra (szczególnie do dzisiaj i ma tych środków dużo) to radzę natychmiast uaktywnić procedurę awaryjną (np. 10za5, a jeśli chodzi o MB - to może chociaż BigMilka działa - tak jak napisałem wyżej trzeba to sprawdzić).
-----
Edit
-----
Zarówno Fanta/Sprite jak i CocaCola już działa (tzn. logowanie).
Może być tak, że nawet jak problem (logowania) dzisiaj do wieczora naprawią to zlecone zasilenia kont przyjdą dopiero jutro (często jest tak po awariach, że to się wszystko wydłuża nawet ponad regulaminowe 24h).
Jeśli ktoś więc ma ważność ZŁ/MB do dzisiaj/jutra (szczególnie do dzisiaj i ma tych środków dużo) to radzę natychmiast uaktywnić procedurę awaryjną (np. 10za5, a jeśli chodzi o MB - to może chociaż BigMilka działa - tak jak napisałem wyżej trzeba to sprawdzić).
-----
Edit
-----
Zarówno Fanta/Sprite jak i CocaCola już działa (tzn. logowanie).
Zamienię 2 kody z coli na 1 z fanty lub sprite'a. Proszę pisać na PW
Sok przecierowy z Orange, Play, Virgin i T-Mobile
podaję 2 kody z pod nakrętki sprite
7Z57T7LL93T7
944K443X43CJ
7Z57T7LL93T7
944K443X43CJ
7Z57T7LL93T7 to nieprawidłowy kod
Zamienię 2 kody z Coli na 2 kody z Fanty lub Sprite. Proszę pisać wiadomość prywatną.
Promocja się skończyła i 1L butelki chodzą teraz po 3,73zł.aster pisze:Od siebie tylko dodam, że w Leclercu widziałem wczoraj promocję na Sprite: 1L taniej niż 0,5L. Cena 2,89zł.
Ktoś widział gdzieś jakieś dobre promo na CC/Sprite?

a już w biedronce nie ma 2x1l za 4,99?aster pisze:Promocja się skończyła i 1L butelki chodzą teraz po 3,73zł.aster pisze:Od siebie tylko dodam, że w Leclercu widziałem wczoraj promocję na Sprite: 1L taniej niż 0,5L. Cena 2,89zł.
Ktoś widział gdzieś jakieś dobre promo na CC/Sprite?
Ostatnio zmieniony 19 sie 2016, 16:57 przez wasylek, łącznie zmieniany 1 raz.
Widziałem. Kody na aukcjach.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Gdyby ktoś pytał (a wiem, że pytał
) to nakrętki działają (tak jak przypuszczałem) w taryfie PnK1 MNP (taryfa w której lądujemy gdy przenosimy numer do Play na kartę).

ER779M9HRA43

jarekt - dzięki, ja pytałem
Domyślałem się i ja, ale chodziło o sprawdzenie

Nie ma sprawykrzys28 pisze:Dziękuję za kod

AX3T F74C LC44
Kod został już wykorzystany.kwasek66 pisze:AX3T F74C LC44

Tak - ja go skonsumowałem. Dziekiwasylek pisze:Kod został już wykorzystany.