Już wszystko rozumiem, dzięki 

Tu nie do końca masz rację. Mam bardzo starą taryfę (Play Fresh 30) i bonus z nakrętek przedłuża ważność pakietu internetowego. Pakiety internetowe trafiają na *108#bolek2004 pisze:Przypominam że korki z promocji fanty wydłużają też pakiet internetu jeśli go posiadamy (nie dotyczy taryf play fresh)
ja mam Play Fresh z 2009 r i tak nie jest jak mówisz. pakiety za nakrętki są osobno od tych co można wykupić. Dwie osobne pozycje na Play24.slawekt pisze:Tu nie do końca masz rację. Mam bardzo starą taryfę (Play Fresh 30) i bonus z nakrętek przedłuża ważność pakietu internetowego. Pakiety internetowe trafiają na *108#bolek2004 pisze:Przypominam że korki z promocji fanty wydłużają też pakiet internetu jeśli go posiadamy (nie dotyczy taryf play fresh)
Przecież Ci napisałem jaką mam taryfę. Oraz opisałem dlaczego nie masz racji.bolek2004 pisze:Sprawdziłeś czy tak ci się wydaje?
Sprawdzone i napisane. A Tobie następnym razem polecam Ci uważniejsze czytanie wpisów, a nie oburzanie się na brak zgody z Twoimi wypowiedziami.bolek2004 pisze:Sprawdź najpierw jaką masz taryfę, a potem się wypowiadaj.
Spokojnie, mi dodało dzisiaj po 2 godzinach. Zaczyna się ruch, ale jeszcze wszystko działabolek2004 pisze:Nie wiem czy już nie za późno na ładowanie. Czekam już ponad godzinę po doładowaniu 2 korków na bonus.
Masz na priv wiadomość z kodem.cyanoone pisze:Jakby ktoś miał 1 sztukę na zbyciu to chętnie przygarne
Dzięki slawekt, wykorzystane.slawekt pisze:Spokojnie, mi dodało dzisiaj po 2 godzinach. Zaczyna się ruch, ale jeszcze wszystko działabolek2004 pisze:Nie wiem czy już nie za późno na ładowanie. Czekam już ponad godzinę po doładowaniu 2 korków na bonus.
Dodatkowo poniżej kody dla zainteresowanych:
F53CA39E3L45
HV524U41ZA9W