• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 15 z 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
 #1182490  autor: Window
 09 lis 2024, 14:24
@reset89 Mobilny telegrosik jest bytem niezależnym od P4 sp. z o.o. i jest operatorem MVNO w związku z tym nie zalogujesz się na play24 czy to na smartfonie czy to na komputerze. Jedynie to z P24 możesz skorzystać to gdy masz Fakt Mobile albo Virgin Mobile, bo to są submarki P4. To tak jakbyś chciał zalogować się z numerem z Mobile Vikings.
 #1182630  autor: Window
 12 lis 2024, 12:55
NOWE Promocje w Mobilnym Telegrosiku
Złap wyjątkową okazję! Tylko teraz Starter MOBILNY telegrosik za 1 zł! 🎉 To idealna chwila, aby dołączyć do naszej sieci 💸
💥 Co zyskujesz? ✅ Starter za symboliczną złotówkę! 🪙 ✅ Atrakcyjne stawki na rozmowy, SMS-y i internet 🌐📲 ✅ Pełna elastyczność – bez długoterminowych zobowiązań 🤝
🎯 Nie zwlekaj! Promocja trwa tylko do końca listopada
Aktywuj specjalny jednorazowy pakiet BEZ LIMITU + 10 GB, a otrzymasz 𝗱𝗼𝗱𝗮𝘁𝗸𝗼𝘄𝗲 𝟭𝟬 𝗚𝗕 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 !
Koszt pakietu to 20 zł, a w nim:
💚rozmowy do wszystkich bez limitów
💚nielimitowane sms
💚łącznie aż 20 GB internetu
𝗝𝗮𝗸 𝗮𝗸𝘁𝘆𝘄𝗼𝘄𝗮𝗰́ 𝗽𝗮𝗸𝗶𝗲𝘁?
Wpisz kod *220*74*1# i wciśnij słuchawkę.
Pakiet jest ważny miesiąc od daty uruchomienia.
Źródło: FB Mobilny Telegrosik
 #1182633  autor: KC-KARLOS
 12 lis 2024, 13:28
Info jest też na ich stronie.
Uwaga: przy zamówieniu z kurierem (automatyczna rejestracja) do startera doliczają 25 zł. Przy wysyłce listem poleconym PP - kartę trzeba zarejestrować w dowolnym salonie Play. Starter ma 1 zł kwoty początkowej, na 30 dni, zasilenie za 10 zł = RWK.
Wg regulaminu promocji pakiet można aktywować wielokrotnie do 30.11.2024, czyli GB będą się sumować z miesięczną ważnością.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1182934  autor: Window
 18 lis 2024, 14:23
Też trochę śmiesznie że nadal przychodzą SMSy żeby doładował konto, a numer już jest w innej sieci. Napisałem do nich, i oni do mnie na per Pani ja nie jestem Panią, tylko Panem. I napisali abym wycofał zgody marketingowe poprzez wniosek, nie wiem ale nawet taka Lyca Mobile, czy też Lajt Mobile czy też Orange, od momentu bycia już w innej sieci przestają pisać SMSy.
Nie wiem, ale mi się to trochę wydaje podobny poziom, co Lyca Mobile.
 #1183413  autor: brzok
 29 lis 2024, 18:35
Witam, chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami z Mobilnym Telegrosikiem. Może komuś się przydadzą :-). Przenosiłem dwa numery, 1 z nju a 2 z klucz mobile. Zamówienie zrobiłem kurierem (bezpłatna dostawa). Zamówienie w niedzielę a kurier był już we wtorek (2 dni). Czytając to forum, wiedziałem, że nie przychodzi info od kuriera więc pobrałem sobie apkę DHL. W apce podałem nr, który był kontaktowy do dostawy. Od razu pojawiły się moje dwie przesyłki, info o godzinie dostawy i telefon do kuriera. Zadzwoniłem i umówiłem się na dogodną porę. Przeniesienie numerów nastąpiło w piątek o godzinie 9.15. Ważne, przeniesienie jest zawsze w tych godzinach ponieważ przejęcie numeru następuje ręcznie przez pracownika, więc trzeba się liczyć ze do godziny 9.15 będziemy bez numeru. Dzwoni Pani z informacją, że numer został przeniesiony. Co ciekawe, karta z klucz mobile była aktywna przez 24h po przeniesieniu i będąc już w Telegrosiku mogłem dzwonić z klucza w ramach posiadanego pakietu. Jak ktoś do mnie dzwonił, mogłem odbierać z obu kart. W przypadku karty z nju nie była aktywna do godziny 9.15. Po przeniesieniu numerów doładowałem konto i włączyłem pakiet za 9 zł z 1 GB. Jakość połączeń bardzo dobra, zasięg w moim przypadku super, 90% czasu jestem na Play a 10% na nadajnikach Orange. Internet działał jako LTE i nic z tym nie robiłem, ponieważ czytałem na tym forum, że to błąd na stronie i nie ma 5G. Po tygodniu postanowiłem napisać do BOK o te 5G, bardzo szybka odpowiedź z prośbą o podanie numeru i zaraz e-mail zwrotny z pytaniem: "i działa"? :-). Ku mojemu miłemu zaskoczeniu na obu moich telefonach pojawił się znaczek 5G, czyli działa :-). Pakiety aktywują się po około 15 minutach od wysłania kodu, same smsy (z IZZI i Operator) przychodzą po około godzinie. Treść smsów nie odpowiada aktywowanemu pakietowi a mianowicie jest No limit na rozmowy i smsmy a przychodzi potwierdzenie o aktywowaniu 100 min. Oczywiście dzwonię No limit i kasy nie pobiera.
 #1184272  autor: patrix-83
 14 gru 2024, 11:45
Jeśli ktoś chce mieć aktywne 5G w MOBILNYM TELEGROSIKU wystarczy telefon bądź e-mail na infolinie i aktywują to.

Potwierdzone z własnego doświadczenia.
 #1185049  autor: tom17
 02 sty 2025, 12:41
Czy ma ktoś może problemy z jakością połączeń wychodzących przy pakietach no-limit?

Przeniosłem numer członkowi rodziny, który używa "zwykłego" telefonu mającego funkcje zadzwoń/napisz SMS i nic więcej. Połączenia wychodzące działają dobrze przez pierwsze kilka minut (zazwyczaj 3-4 minuty), a potem albo ja (tzn. zazwyczaj członek rodziny) przestaję słyszeć rozmówcę, albo rozmówca mnie. W przypadku połączeń przychodzących nie występują żadne problemy. Testowałem ten sam telefon na kartach SIM z Orange i Play i w tych przypadkach nie było żadnych problemów.

BOK mobilnego telegrosika wije się jak węgorz i zadaje pytania w stylu "czy skonfigurował Pan poprawnie strefę stacjonarną", co nie ma jakiegokolwiek związku z ofertą telegrosika (bo to dotyczy tylko Play i w dodatku tylko w ofercie telefonu stacjonarnego).
 #1185050  autor: KC-KARLOS
 02 sty 2025, 12:50
tom17: Sprawdzałeś jakość połączeń na zasięgu Orange? Możliwe, że kłopoty mogą występować na sieci 2G Playa, która jest bardzo okrojona i w wielu rejonach kraju telefon wpada w roaming Orange.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1185946  autor: KC-KARLOS
 13 sty 2025, 20:22
Mobilny Telegrosik obniżył o 4 zł cenę startera do 1 zł (cena obowiązuje do końca stycznia 2025). Kurier nadal 25 zł.

#1187010  autor: lee
 31 sty 2025, 18:16
Informujemy, ze z dniem 01.03.2025r. wchodzi w zycie nowy cennik uslug MOBILNY telegrosik. Zmiana dotyczy obnizenia przelicznika danych internetowych dla pakietow w roamingu w Strefie Euro, ze stawki 10,43 zl/GB na 7,09 zl/GB. Wiecej na www.mobilny-telegrosik.pl
 #1187017  autor: KC-KARLOS
 31 sty 2025, 20:42
Obudzili się :mrgreen:

#1187572  autor: Pawrzes
 09 lut 2025, 21:44
Teraz starter MOBILNY telegrosik z rejestracją u kuriera za 1 zł!

Rozpocznij swoją przygodę z MOBILNYM telegrosikiem za symboliczną złotówkę! Zyskaj więcej za mniej i ciesz się niezawodnym połączeniem oraz atrakcyjnymi stawkami – to idealna okazja, by przetestować naszą ofertę.

Co zyskujesz?

Starter za 1 zł – bez żadnych ukrytych kosztów.
W cenie 1 zł masz darmową dostawę i rejestrację u kuriera!
Atrakcyjne stawki na rozmowy, SMS-y i transmisję danych.
Brak zobowiązań – pełna elastyczność.
Szybka i bezproblemowa aktywacja.

Promocja obowiązuje w dniach 1 luty - 30 marzec 2025 r. włącznie.

https://mobilny-telegrosik.pl/starter-kurier-1-zl

Pozdrawiam
 #1187586  autor: KC-KARLOS
 10 lut 2025, 11:46
koszalineo941268: na cuda tam nie licz. Na start jest 1 zł na miesiąc.
Od 5 do 9 zł zasilenia daje 180 dni wychodzących. Od 10 zł = 365 dni.

#1187682  autor: verona1
 12 lut 2025, 15:09
Jaki jest czas na połączenia przychodzące po doładowaniu za 10zł i bez doładowania na starterze z 1zł?
Czy przeniesienie numeru teraz w czasie obecnej promocji też będzie darmowe przez kuriera?

Jakie są formy doładowań oprócz doładowania online?
  • Strona 15 z 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15