Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Nielee pisze:Pytanie brzmi czy jak przeniosę numer z play do vm to zablokują mi dostęp do czterech operatorów roamingowych?
nie wydaje mi się, ponieważ to numer 737...vtp23fyq0ck pisze:Witam.
Obstawiałbym fakt że numer już ktoś kiedyś użytkował, potem porzucił i wrócił on do głównej puli numerów. Coraz częściej spotyka się przypadki że ktoś bierze obecnie niby "nowy" numer a potem przychodzą smsy od firm windykacyjnych czy niechciane telefony. Ktoś po prostu dwa, trzy lata wcześniej porzucił numer ale ktoś go potem nabył razem z "inwentarzem" i bagażem. Szczęśliwy ten kto ma numer niczym nie obciążony, dziewiczy można powiedzieć. Ktoś mógł mieć Twój numer i doładował go bo był to może numer jego ojca, mamy, kolegi.
Tylko salon lub inne punkty dedykowane. Chociaż mi kiedyś w wyniku awarii, przeszło z Virgin do fakt mobile samo.paolo pisze:Da sie z VM przejść do play krotkim kodem czy tylko przez salon play?
Ten prefiks nie należy już do najnowszych więc całkiem możliwe.zenek333 pisze:nie wydaje mi się, ponieważ to numer 737...vtp23fyq0ck pisze:Witam.
Obstawiałbym fakt że numer już ktoś kiedyś użytkował, potem porzucił i wrócił on do głównej puli numerów. Coraz częściej spotyka się przypadki że ktoś bierze obecnie niby "nowy" numer a potem przychodzą smsy od firm windykacyjnych czy niechciane telefony. Ktoś po prostu dwa, trzy lata wcześniej porzucił numer ale ktoś go potem nabył razem z "inwentarzem" i bagażem. Szczęśliwy ten kto ma numer niczym nie obciążony, dziewiczy można powiedzieć. Ktoś mógł mieć Twój numer i doładował go bo był to może numer jego ojca, mamy, kolegi.
numer mam od prawie 2 lat, poza tym skoro ktoś mógł mi zrobić to doładowanie, to dlaczego nie przyszły smsy z informacją o doładowaniu?pietro27 pisze:Ten prefiks nie należy już do najnowszych więc całkiem możliwe.zenek333 pisze:nie wydaje mi się, ponieważ to numer 737...vtp23fyq0ck pisze:Witam.
To prawda, kiepskie są teraz te numery. Mi się wówczas udało zdobyć z całkiem fajną końcówkąmarcin19883 pisze:Dla mnie kiepski prefix 579. Numery trudne do zapamiętania są obecnie.