• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 14 z 140
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 140

#629434  autor: sa
 26 kwie 2013, 01:19
lee pisze:nie

dane wykorzystane przy zamówieniu karty sim nie oznaczają automatycznej rejestracji danego numeru i nie są wykorzystywane w innym celu niż zakup i wysyłka karty sim

aby numer zarejestrować oprócz podania danych w klubie v... należy podać konsultantowi na cmoku dodatkowo swój pesel

pzdr
A dzięki za info ,pozdro..

#629450  autor: macc
 26 kwie 2013, 10:02
Jeżeli zniosą ten bonus +50% do doładowania to staną się mało atrakcyjni ofertowo bo 19gr. teraz jest już u kilku operatorów a jeszcze są tam darmowe połączenia wewnątrz sieci których brakuje w virgin mobile.Zniosą bonus to zaczne szukać innego operatora min. czytając telepolis.

#629482  autor: lee
 26 kwie 2013, 11:59
ech... to Ja juz nie wiem czy jestem osoba polecona czy polecajaca w tej aplikacji na fb do 250mb
wpisalem nr i potwierdzilem kodem weryfikacyjnym i w sumie tyle xd

#629484  autor: słoneczny
 26 kwie 2013, 12:24
macc pisze:Jeżeli zniosą ten bonus +50% do doładowania to staną się mało atrakcyjni ofertowo bo 19gr. teraz jest już u kilku operatorów a jeszcze są tam darmowe połączenia wewnątrz sieci których brakuje w virgin mobile.Zniosą bonus to zaczne szukać innego operatora min. czytając telepolis.
Zawsze trzeba brać pod uwagę, że to tylko promocja. Jak wybierasz sobie ofertę tylko na bazie promocji, to jasne, że się zawiedziesz. Mnie ten bonus 50% kolokwialnie mówiąc wali, bo mam zwyczaj ładować dużymi kwotami raz na długi czas. Także nawet jak promocja się zakończy to moje środki bonusowe nadal będę aktualne długi czas. :-)
Poza tym nawet bez 50% masz nadal dobre pakiety internetowe i 2013 sms.
Owszem - wszedł NJU, ale w NJU najlepsze kąski to też tylko promocja.

#629496  autor: Wulo
 26 kwie 2013, 13:30
Jeśli chodzi o virgin, to mnie głównie przyciągnął ten bonus 50% doładowania, a co do pakietu 250MB za polecenie to ja już sam nie wiem jak to działa, bo wpisałem wczoraj swój numer do tej aplikacji, ale nie poleciłem nikogo znajomego, a tego samego dnia wieczorem dostałem od nich smsa, że gratulują i dostaję pakiet 250MB za polecenie i pakiet faktycznie widnieje jak sprawdzam kodem *108# :D

#629505  autor: lee
 26 kwie 2013, 13:55
ech.... xd

a wystarczylo by aby kazdy mogl sam zdecydowac co chce za bonus po doladowaniu!
jeden wybierze pakiet mb drugi 50% wiecej itp.

#629511  autor: DanielR
 26 kwie 2013, 14:42
słoneczny pisze:Jak wybierasz sobie ofertę tylko na bazie promocji, to jasne, że się zawiedziesz.
"Problem" w tym, że praktycznie każda oferta pre-paid konstruowana jest głównie na bazie promocji. Zresztą część post-paid również.
słoneczny pisze:Mnie ten bonus 50% kolokwialnie mówiąc wali, bo mam zwyczaj ładować dużymi kwotami raz na długi czas.
Widzisz, a mnie nie, bo drugim głównym powodem dla którego wybrałem VM jest brak nacisku właśnie na regularne doładowania. Nie po to jestem w tej sieci, by ładować jednorazowo dużymi kwotami, nawet raz na kilka miesięcy, a tylko wówczas, gdy jest mi to rzeczywiście potrzebne.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 16:17 przez DanielR, łącznie zmieniany 2 razy.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)

#629521  autor: dario9678
 26 kwie 2013, 16:02
lee pisze:ech... to Ja juz nie wiem czy jestem osoba polecona czy polecajaca w tej aplikacji na fb do 250mb
wpisalem nr i potwierdzilem kodem weryfikacyjnym i w sumie tyle xd
Ja też nikogo nie poleciłem i dostałem pakiet 250mb :D

#629558  autor: Wulo
 26 kwie 2013, 19:05
Krążą jakieś informacje na temat nowej oferty VM, która ba zostać zaprezentowana 7 maja, czy ktoś coś dokładniej wie? Może to zapowiedź ofert no limit, których drobne plotki pojawiały się na forum na przełomie lutego/marca tego roku?

#629562  autor: user_delete19
 26 kwie 2013, 19:17
na telepolis było podane, że jedna z nowości to lejek. jakby dodali automatycznie odnawiające się pakiety to byłoby tez fajne rozwiązanie :D

#629563  autor: Creator
 26 kwie 2013, 19:23
byle ten lejek nie był najważniejszą nowością

#629564  autor: bolek2004
 26 kwie 2013, 19:32
Tak się zastanawiam co mogą dać lepszego Z ceny minuty raczej na pewno nie zjadą, może dodadzą parę pakietów, ciekawe.

#629580  autor: kamail86
 26 kwie 2013, 20:50
Ja bym tylko chciał wiedzieć czy 7 maja, promocja 50% do doładowanie zostanie zlikwidowana czy nie? Bo jeśliby miałaby zostać zlikwidowana to 6 maja zrobiłbym sobie doładowanie na zapas tak przynajmniej na parę miesięcy, a najlepiej do końca roku aż się skończy pakiet 2013 SMS i wtedy w zależności od oferty podejmę decyzję czy zostać w VM czy uciekać.

#629589  autor: lee
 26 kwie 2013, 21:20
wygląa na to że przynali mi pakiet 250MB w końcu xd

pytanie tylko jak można sprawdzić ile zostało do uzbierania pakietów hmmm...

#629619  autor: słoneczny
 26 kwie 2013, 23:11
Creator pisze:byle ten lejek nie był najważniejszą nowością
A czego ci jeszcze do pełni szczęścia brakuje?

Naprawdę lepiej by było gdyby ta sieć już zaczynała stopować z promocjami, bo to znak że się dłużej utrzyma. Inaczej zbańczy jak Gadu Air i nie będzie żadnej promocji.
Może to zabrzmi dziwnie, ale mam nadzieję, że zaczną powoli pogarszać ofertę. Inaczej nie daję im więcej niż 2 lata na rynku.

#629643  autor: Creator
 27 kwie 2013, 07:28
np paczki smsów?

a z pogarszaniem oferty to chyba żartujesz albo nie przemyślałeś, chcesz pogorszenia oferty - to rozumiem że mają zacząć od likwidacji 50% a później dźwignąć minutę połączenia do 29, dalej co?

#629684  autor: DanielR
 27 kwie 2013, 12:07
Zdaje się, że chcą spuścić stawkę cennikową, przynajmniej za sesemesy do 6 gr. Dobrze byłoby - choć nie wymagam, gdyby i stawki cennikowe za połączenia spadły tak w okolicę 10 gr. Wtedy mogą zabrać sobie bonus. :wink:
Ale jakby mieli zrobić tańsze SMS-y w zamian za brak bonusu i RWK, to ja na to nie idę. Przecież już teraz z bonusem, efektywna stawka za SMS-a, to 8 gr.
Mam też nadzieję, że VM nie pójdzie w no limit. To się nie sprawdzi w pre-paid, a szczególnie w tak niszowej i mało znanej sieci. Zresztą już teraz ofert tego typu jest do wyboru do koloru. Wystarczy, że Play zareagował w RBM. Virgin niech pozostanie siecią z niskimi stawkami do wszystkich, bez żadnego przymusu doładowań o z góry określonej wysokości. Jak na razie jest to najlepsza oferta jak dla mnie i lepiej niech tak pozostanie.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)

#629694  autor: Creator
 27 kwie 2013, 12:34
Otóż to danielu. No limit nie jest dobrym rozwiązaniem - chyba że jako oferta obok do wyboru.

#629695  autor: lee
 27 kwie 2013, 12:38
Moze profile zrobia jak w dawnym pf xd

#629697  autor: słoneczny
 27 kwie 2013, 12:45
Creator pisze:np paczki smsów?

a z pogarszaniem oferty to chyba żartujesz albo nie przemyślałeś, chcesz pogorszenia oferty - to rozumiem że mają zacząć od likwidacji 50% a później dźwignąć minutę połączenia do 29, dalej co?
Nie wiesz jaki jest mechanizm pogarszania ofert, czy celowo piszesz głupoty o skoku na 29 groszy?
Jedna dobra promocja jest zastąpiona kolejną gorszą promocją, aby sieć mogła dalej się rozwijać. Im więcej klientów tym gorsze promocje. Tak było, jest i będzie w każdej sieci. Gdyby przyjąć twój tok myślenia to Play nadal powinien mieć pakiet 30za10 i rok darmowych sms-ów dla każdego, tak jak na początku oferty Play Fresz. Niestety tak się nie da. Virgin to nie jest sieć dotowana z mtr-ów i ma ciężki orzech do zgryzienia. Tu naprawdę nie da się w nieskończoność wchodzić w doopę klientom, tym bardziej takim, którzy mało wydają na telefon. Jak przesadzą będzie powtórka z Gadu Air.
  • Strona 14 z 140
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 140
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14