Witam,
podziele sie z Wami faktami przez co przeszedlem, zebyscie tego NIE przerabiali na darmo:
Oczywiscie byly zmiany taryfy, doladowania, przedluzanie Roczna Waznoscia Konta, znow doladowania, wbijanie kodow Lay's. Przerabialem to w roznej kolejnosci kombinacji. Stracilem kilkadziesiat PLN na zasilenia i kody.
W koncu zadzwonilem do BOK i spytalem sie dlaczego RWK nie przedluza dostepnych srodkow w rubryce zaznaczonej na zrzucie mimo zapisu w regulaminie. Konsultant powiedzial, ze przeciez jest przedluzone - o jeden dzien. Ja na to, co zrobic, ze przedluzyc na dluzej. Odparl, ze niestety nie ma mozliwosci przedluzenia waznosci tej rubryki, bo nie* i tak to jest zrobione. Potwierdzil takze, ze nie mozna przeniesc transferu wew. miedzy srodkami bonusowymi. I co najlepsze wiedzial ze chodzi wlasnie o Lay's

. Odnioslem wrazenie, ze przerabial to z innymi dzwoniacymi i wie o procederze.
Wydaje mi sie, ze kluczem jest typ startera. Jesli bedzie mial "fabrycznie" waznosc ustawiona na rok to jest to ostatnie ogniwo lancucha tej zagadki.
*) Nie podoba mi sie tylko to, ze dlaczego usluga RWK nie tyczy sie rubryki "srodki na transfer danych". Tak nie powinno byc i to jest niezgodne z zapisem regulaminu. Moze da rady to reklamowac i wymusic przedluzenie o rok?