Jest opcja na przedłużenie ważności na rok PISAĆ PW!
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dla wszystkich tylko trzeba się zgrać.
z doładowań:
- YES 200 MB brak możliwości zmiany taryfy na FREE i rwk przed wejściem bonusu, za szybko wpadł
- SMART 500 MB bonus wchodzi nie na to konto co trzeba
co do pomysłów
- SMART-> FREE ->rwk -> zdrapka 5 -> lays ->GO -> inmedio ->kumulacyjnie 5 -> lays -> FREE
ważność lays konta 30 dni
- YES doładowanie 200MB za 5 wchodzi na konto: Pakiet 200MB na 30 dni w MB, inaczej niż 200 ze startera, poza tym te pakiety trzeba pchnąć sms, a to widać w bilingach
- YES 200 MB brak możliwości zmiany taryfy na FREE i rwk przed wejściem bonusu, za szybko wpadł
- SMART 500 MB bonus wchodzi nie na to konto co trzeba
co do pomysłów
- SMART-> FREE ->rwk -> zdrapka 5 -> lays ->GO -> inmedio ->kumulacyjnie 5 -> lays -> FREE
ważność lays konta 30 dni
- YES doładowanie 200MB za 5 wchodzi na konto: Pakiet 200MB na 30 dni w MB, inaczej niż 200 ze startera, poza tym te pakiety trzeba pchnąć sms, a to widać w bilingach
Już to chyba niedawno przerabialiśmy...RafixTRN pisze:Jest opcja na przedłużenie ważności na rok PISAĆ PW!
Co przerabialiście niedawno? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze a kto pyta nie błądzi,
Nie wiecie o co chodzi a z góry zakładacie że jakiś wałek, fakt że na forum jestem od wczoraj ale nie miałem pojęcia o jego istnieniu. Opisze sposób na forum ale potrzeba jest mi wasza pomoc o czym informuje w wiadomości prywatnej.
RafixTRN pisze:Co przerabialiście niedawno? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze a kto pyta nie błądzi,
i wszystko jasneRafixTRN pisze:Cześć rozmawiałem z tym Panem co zna ten patent jak to zrobić napisał że za 100 kodów zdradzi tajemnice, pomyślałem że można by zebrać z 10 osób każdy z nas podał by 10 kodów i wszyscy by byli zadowoleni, ja nie mam zamiaru zarabiać na tym chce to zrobić tylko i wyłącznie do użytku prywatnego a inwestowanie samemu w kody nie ma dla mnie sensu aż tak mi na tym nie zależy dlatego proponuje takie rozwiązanie.
Pozdrawiam -----------

Po Zielonym i jego przyjaciołach , nic już mnie nie zaskoczy .
Hahahahahahahhaahahahah
Nie no,panowie,.....ale beka!
Przechodzilem obok inmedio i mysle sobie:wejde i zapytam o startery orange yes to sobie zrobie internet na 10 dni....
No i wbijam na pewniaka!Za lada jakies calkiem ladne dziewcze no to pytam!
A ona slodki usmiech i do mnie jakos tak:
A co?karte do internetu bedzie pan robil?Jak cos to czipsy sa w promocji w tesco obok!
No powiem wam,ze moja mina musiala byc nietęga.....
Oczywiscie pogadalem...pogadalem...ale panienka znala niestety tylko ten sposob ma 10 dni....
Niemniej i tak wesolo!
Pozdrawiam
Nie no,panowie,.....ale beka!
Przechodzilem obok inmedio i mysle sobie:wejde i zapytam o startery orange yes to sobie zrobie internet na 10 dni....
No i wbijam na pewniaka!Za lada jakies calkiem ladne dziewcze no to pytam!
A ona slodki usmiech i do mnie jakos tak:
A co?karte do internetu bedzie pan robil?Jak cos to czipsy sa w promocji w tesco obok!
No powiem wam,ze moja mina musiala byc nietęga.....
Oczywiscie pogadalem...pogadalem...ale panienka znala niestety tylko ten sposob ma 10 dni....
Niemniej i tak wesolo!
Pozdrawiam
I come in peace,you go in pieces.