guzikowalbn pisze:express100 pisze:Według regulaminu liczy się CAŁY STAŻ W ORANGE, nie ma rozdzielenia karta/mix/abo, dlatego nadal uważam, że liczy się też staż w abonamencie.
nieprawda.
promocja jest przeznaczona dla Użytkowników, nie Abonentów.
Oznacza to, że staż w sieci jest liczony od momentu rozpoczęcia użytkowania telefonu na kartę, a nie posiadania numeru od x czasu w innych ofertach.
Info sprawdzone.
Co by sprawdzić staż, wystarczy wysłać SMS-a STAZ na numer 401.

gargamel pisze:Zaintrygował mnie ten temat więc sprawdziłem i
- teks na stronie orange "W zależności od stażu w sieci dostaniesz bonus promocyjny liczony od wartości doładowania w wysokości(...)", dla pewności zadzwoniłem na *100 i spytałem konsultanta powiedział, że na 99% liczy się staż w sieci orange, poprosiłem, żeby sprawdził na 100 % - sprawdził i potwierdził, że liczy się ogólny staż w całej sieci orange. To chyba zamyka temat. Jeśli komuś nie doliczyli stażu to zostaje tylko reklamacja.
Pora uderzyć się w pierś, pierwszy raz doładowałem NOG po przejściu z abo i niestety tylko 10% bonus, więc liczy się tylko staż w telefonie na karte, zadzwoniłem do konsultanta, tym razem Pani i ona przeprosiła za wprowadzenie w błąd przez poprzedniego konsultanta, staż liczy się w telefonie na karte, szkoda