• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 126 z 136
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 136

#347918  autor: piotr215
 22 lip 2009, 08:39
Promocja 2x2 juz dziala

#347919  autor: michael84
 22 lip 2009, 08:47
Btk_Tomas pisze:z tym się nie zgodzę,
Ja też nie :D , i nie wiem czy to jakiś błąd i składać reklamację, czy wszystko ok.

#347941  autor: Gargamel
 22 lip 2009, 10:42
Thks za udzielone do tej pory informacje, mam jeszcze kilka pytań:
express100 pisze: :arrow: AKTYWUJESZ! MINUTY NON STOP do wszystkich również do play
muszę wysłać, jakiegoś sms-a czy aktywuje sie to automatycznie??
express100 pisze: Do 25dni doładowujesz konto KODEM za 100zł na numer 919 i dostajesz:
Czy mogę doładować punktami profit, czy koniecznie kodem??
Czy w telefonach na karte przydzielane są punkty profit, jeśli tak, to w jaki sposób można je zdobyć?

#347943  autor: Lcf
 22 lip 2009, 10:57
A ja mam takie pytanie, czy bedac w NOGo i majac aktywne MINUTY NON STOP kiedy dzwonie do Orange to zabiera mi z konta promocyjnego czy z tych MINUT NON STOP? Jak to jest w przypadku, kiedy mam wybrany nr w Orange (chodzi mi o darmowe polaczenia z 1 wybranym nr za doladowanie), czy jesli dzwonie na ten nr to mam za free czy zabiera z MINUT NON STOP ? Dzieki za wyjasnienia.

Jeszcze 1 pytanie, czy jesli teraz w POP mam srodki na koncie promocyjnym ok. 100zl i przejde do NOGo to te srodki strace czy przejda do NOGo ? W NOGo przeciez tez jest konto promocyjne :)

#347949  autor: Btk_Tomas
 22 lip 2009, 11:41
Gargamel pisze:muszę wysłać, jakiegoś sms-a czy aktywuje sie to automatycznie??
Automatycznie.
Gargamel pisze:Czy mogę doładować punktami profit, czy koniecznie kodem??
Doładowania za punkty profit się nie liczą w żadnych promocjach.
Gargamel pisze:Czy w telefonach na karte przydzielane są punkty profit, jeśli tak, to w jaki sposób można je zdobyć?

Trzeba się zapisać do programu Profit, punkty dostajesz za doładowania 1 punkt = 1 zł, 300 punktów stażowych co 6 miesięcy.
Lcf pisze:kiedy mam wybrany nr w Orange (chodzi mi o darmowe polaczenia z 1 wybranym nr za doladowanie), czy jesli dzwonie na ten nr to mam za free czy zabiera z MINUT NON STOP ?
Zabiera z minut do darmowego numeru.
Jeszcze 1 pytanie, czy jesli teraz w POP mam srodki na koncie promocyjnym ok. 100zl i przejde do NOGo to te srodki strace czy przejda do NOGo ? W NOGo przeciez tez jest konto promocyjne :)
Środki promocyjne zawsze przechodzą.

#347951  autor: jurak
 22 lip 2009, 11:50
Co do profitu:
Kod: Zaznacz cały
Za co można otrzymać punkty Profit?
Możliwe punkty Profit do zebrania:

*
      Punkty powitalne - przystępując do programu Uczestnik otrzymuje 100 punktów
    *
      Punkty stażowe - związane są z długością okresu uczestnictwa w programie Profit (6 miesięcy = 300 punktów)
    *
      Punkty podstawowe - każda wydana złotówka to jeden punkt
    *
      Punkty za intensywność - 2000 punktów podstawowych to 200 punktów więcej
    *
      Punkty promocyjne - zawsze mamy dla Ciebie coś nowego
    *
      Punkty za bezgotówkowe formy płatności - 100 punktów za opłaconą w terminie fakturę za pomocą Polecenia Zapłaty lub stałego obciążenia karty kredytowej
    *
      Punkty za skorzystanie z usług partnerów

#347958  autor: Otik
 22 lip 2009, 12:14
dzwoniec pisze:Szukam osób biorących udział w promocji 2x2 dającej 100% do orange
kup sobie drugi starter,swój numer doładuj dowolną kwotą a nowy starter za 5zł i masz promocje...(ewentualnie pózniej reszte pieniędzy z nowego startera przelejesz sobie na swój numer żeby nie tracić)

#347961  autor: Lcf
 22 lip 2009, 12:23
Znalezione na Allegro
Przebieg transakcji

1. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po zalicytowaniu kupujący wpłaca kwotę 200 zł na rachunek bankowy sprzedającego, podając w tytule numer telefonu do doładowania i nick z Allegro. Dlaczego 200 zł, a nie 100 zł? – zobacz niżej, dział FAQ.

2. W ciągu 24 godzin od dotarcia ww. środków na konto sprzedający wysyła sms-em na podany numer telefonu 14-cyfrowy kod doładowujący Orange o wartości 200 zł + 30 zł wraz z własnym numerem telefonu wg wzoru podanego w zasadach promocji „2x2”: XXXXXXXXXXXXXX.YYYYYYYYY (gdzie X to kolejne cyfry kodu, a Y to kolejne cyfry numeru telefonu; oba numery rozdzielone kropką).

3. Kupujący wysyła natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) sms otrzymany od sprzedającego sms-em na numer 8042, co skutkuje doładowaniem jego telefonu kwotą 200 + 30 zł.

3. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po otrzymaniu doładowania w kwocie 230 zł kupujący przekazuje przy użyciu usługi „Przelew SMS” kwotę 200 zł na numer telefonu wskazany przez sprzedającego (wysyła sms-a na numer 8088 o treści: DOLADUJ 200 ZZZZZZZZZ, gdzie Z to kolejne cyfry numeru telefonu sprzedającego; poszczególne elementy sms-a rozdzielone spacjami). Kupujący powiadamia sprzedającego o zleceniu przelewu sms natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po jego wykonaniu.

4. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po otrzymaniu doładowania w kwocie 200 zł sprzedający doładowuje własny telefon wg wzoru podanego w zasadach promocji „2x2”, co skutkuje „realizacją pary” – przyznaniem obu numerom telefonów bonusów w wysokości 100% zrealizowanych doładowań; w wypadku numeru telefonu kupującego jest to kwota 200 zł.

5. W ciągu kolejnych 24 godzin sprzedający dokonuje zlecenia przelewu na rachunek bankowy kupującego kwoty 100 zł z tytułu zwrotu różnicy między kwotą zakupu kodu doładowującego i kwotą niniejszej transakcji.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2009, 12:46 przez Lcf, łącznie zmieniany 1 raz.

#347965  autor: Otik
 22 lip 2009, 12:31
:smt021 i po co to komu??nawet linka nie podałeś jak coś...ale ja już tą aukcje widziałem i jest dla naiwnych,koleś chce poprostu na kimś zarobić

#347979  autor: Gargamel
 22 lip 2009, 13:19
Lcf pisze:Znalezione na Allegro
Przebieg transakcji

1. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po zalicytowaniu kupujący wpłaca kwotę 200 zł na rachunek bankowy sprzedającego, podając w tytule numer telefonu do doładowania i nick z Allegro. Dlaczego 200 zł, a nie 100 zł? – zobacz niżej, dział FAQ.

2. W ciągu 24 godzin od dotarcia ww. środków na konto sprzedający wysyła sms-em na podany numer telefonu 14-cyfrowy kod doładowujący Orange o wartości 200 zł + 30 zł wraz z własnym numerem telefonu wg wzoru podanego w zasadach promocji „2x2”: XXXXXXXXXXXXXX.YYYYYYYYY (gdzie X to kolejne cyfry kodu, a Y to kolejne cyfry numeru telefonu; oba numery rozdzielone kropką).

3. Kupujący wysyła natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) sms otrzymany od sprzedającego sms-em na numer 8042, co skutkuje doładowaniem jego telefonu kwotą 200 + 30 zł.

3. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po otrzymaniu doładowania w kwocie 230 zł kupujący przekazuje przy użyciu usługi „Przelew SMS” kwotę 200 zł na numer telefonu wskazany przez sprzedającego (wysyła sms-a na numer 8088 o treści: DOLADUJ 200 ZZZZZZZZZ, gdzie Z to kolejne cyfry numeru telefonu sprzedającego; poszczególne elementy sms-a rozdzielone spacjami). Kupujący powiadamia sprzedającego o zleceniu przelewu sms natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po jego wykonaniu.

4. Natychmiast (tj. w ciągu 60 minut) po otrzymaniu doładowania w kwocie 200 zł sprzedający doładowuje własny telefon wg wzoru podanego w zasadach promocji „2x2”, co skutkuje „realizacją pary” – przyznaniem obu numerom telefonów bonusów w wysokości 100% zrealizowanych doładowań; w wypadku numeru telefonu kupującego jest to kwota 200 zł.

5. W ciągu kolejnych 24 godzin sprzedający dokonuje zlecenia przelewu na rachunek bankowy kupującego kwoty 100 zł z tytułu zwrotu różnicy między kwotą zakupu kodu doładowującego i kwotą niniejszej transakcji.
link , do aukcji powyżej, o której "zapomniał" Lcf
http://www.allegro.pl/item694554007_300 ... 00_zl.html

#347981  autor: Otik
 22 lip 2009, 13:28
Ale po co to komu???!!! i co to ma wspólnego z tematem...no chyba że to wasza aukcja...

#347987  autor: Gargamel
 22 lip 2009, 13:45
Otik pisze:Ale po co to komu???!!! i co to ma wspólnego z tematem...no chyba że to wasza aukcja...
a tak, w ramach ciekawostki, czego to ludzie nie wymyślą.

#347992  autor: qrczakos
 22 lip 2009, 14:05
Otik pisze:
dzwoniec pisze:Szukam osób biorących udział w promocji 2x2 dającej 100% do orange
kup sobie drugi starter,swój numer doładuj dowolną kwotą a nowy starter za 5zł i masz promocje...(ewentualnie pózniej reszte pieniędzy z nowego startera przelejesz sobie na swój numer żeby nie tracić)
nie do konca tak

bo promocyjnych nie przelejesz ani innych bonusow..

#348001  autor: Gargamel
 22 lip 2009, 14:35
Btk_Tomas pisze:Doładowania za punkty profit się nie liczą w żadnych promocjach.
Jeśli doładuję NOG 25zl kodem , a później 100 zl z profit to rozmowy wychodzące będą ważne 5 m-cy po stawce 20gr/min do orange, ale nie będę miał z tego tytułu żadnych promocji, czy tak??
Jeśli tak, to chyba rozsądniej będzie najpierw wykorzystać punkty profit, bo przepadną a po jakimś czasie 100 kodem.

#348002  autor: Btk_Tomas
 22 lip 2009, 14:41
Gargamel pisze:Jeśli doładuję NOG 25zl kodem , a później 100 zl z profit to rozmowy wychodzące będą ważne 5 m-cy po stawce 20gr/min do orange, ale nie będę miał z tego tytułu żadnych promocji, czy tak??
Właśnie tak.
Gargamel pisze:Jeśli tak, to chyba rozsądniej będzie najpierw wykorzystać punkty profit, bo przepadną a po jakimś czasie 100 kodem.
Musiałbyś przez długi czas nie zbierać punktów Profit by Ci przepadły.

#348006  autor: Otik
 22 lip 2009, 14:50
qrczakos pisze:bo promocyjnych nie przelejesz ani innych bonusow..
a jakie tam bonusy za 5zł będą... :P a 5zł promocyjne przepadną albo wykorzystasz

#348007  autor: Gargamel
 22 lip 2009, 14:51
Btk_Tomas pisze: Musiałbyś przez długi czas nie zbierać punktów Profit by Ci przepadły.
Punkty profit przepadają po 3 latach z tego co wiem, wg tego 26 lipca powinienem stracić 500 punktów :-(, w NOG wchodzę 25 lipca.

#348011  autor: nav
 22 lip 2009, 15:17
tak zgadza sie przepadaja po 3 latach mi tak 200 pkt przepadlo :(
 #348088  autor: Marek4614
 22 lip 2009, 22:40
Witam, zapraszam do lektury tematu odnośnie promocji 2X2, gdzie poszukuje osób chcących doładować ze mną konto w parze i otrzymamy 100% Bonusu.
Już dziś skorzystałem z bonusu z 3 osobami, zapraszam innych. Moje GG: 4498897 - jeżeli piszesz do mnie na GG to rozpocznij od " Para Orange", ułatwisz mi po co piszesz :)

http://blog.tp.pl/wojciechjabczynski/en ... 8267802830

#348093  autor: express100
 22 lip 2009, 22:58
qrczakos pisze:a czy przypadkiem 600 minut i weekend nie wejda dopiero przy ponownym doladowaniu konta w przeciagu 25dni??
Te promocje dają po każdym doładowaniu.
Btk_Tomas pisze:z tym się nie zgodzę, Ja po 7 latach przeniosłem się z abo na kartę i liczą mi staż jak u nowego użytkownika.
dzwoniec, numeru telefonu raczej się nie podaje na forum.
Ja też nie :D , i nie wiem czy to jakiś błąd i składać reklamację, czy wszystko ok.
Według regulaminu liczy się CAŁY STAŻ W ORANGE, nie ma rozdzielenia karta/mix/abo, dlatego nadal uważam, że liczy się też staż w abonamencie.
Gargamel pisze:Czy mogę doładować punktami profit, czy koniecznie kodem??

Jeżeli doładujesz punktami- NIE SKORZYSTASZ Z ŻADNEJ PROMOCJI.
Lcf pisze:A ja mam takie pytanie, czy bedac w NOGo i majac aktywne MINUTY NON STOP kiedy dzwonie do Orange to zabiera mi z konta promocyjnego czy z tych MINUT NON STOP? Jak to jest w przypadku, kiedy mam wybrany nr w Orange (chodzi mi o darmowe polaczenia z 1 wybranym nr za doladowanie), czy jesli dzwonie na ten nr to mam za free czy zabiera z MINUT NON STOP ? Dzieki za wyjasnienia.
:arrow: WYBRANY NUMER
:arrow: MINUTY NON STOP
:arrow: KONTO PROMOCYJNE
Gargamel pisze:muszę wysłać, jakiegoś sms-a czy aktywuje sie to automatycznie??
Automatycznie, oprócz masz za staż, które trzeba aktywować SMSa o treści WIECEJ na 401
A darmowy numer w Orange, trzeba włączyć wysyłając do max. 5dni od doładowania NUMER osoby w Orange na 770, albo wpisać go w Orange On-line.
Lcf pisze:Jeszcze 1 pytanie, czy jesli teraz w POP mam srodki na koncie promocyjnym ok. 100zl i przejde do NOGo to te srodki strace czy przejda do NOGo ? W NOGo przeciez tez jest konto promocyjne :)
Przechodzą "za Tobą" do każdej taryfy na kartę i MIX.
Gargamel pisze:Czy w telefonach na karte przydzielane są punkty profit, jeśli tak, to w jaki sposób można je zdobyć?
1zł doładowania=1pkt
300pkt co pół roku
dodatkowe 200pkt za 2000pkt podstawowych
za korzystanie z usług mbanku, AVIVA CU oraz BZ WBK.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
  • Strona 126 z 136
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128