qrczakos pisze:a czy przypadkiem 600 minut i weekend nie wejda dopiero przy ponownym doladowaniu konta w przeciagu 25dni??
Te promocje dają po każdym doładowaniu.
Btk_Tomas pisze:z tym się nie zgodzę, Ja po 7 latach przeniosłem się z abo na kartę i liczą mi staż jak u nowego użytkownika.
dzwoniec, numeru telefonu raczej się nie podaje na forum.
Ja też nie

, i nie wiem czy to jakiś błąd i składać reklamację, czy wszystko ok.
Według regulaminu liczy się CAŁY STAŻ W ORANGE, nie ma rozdzielenia karta/mix/abo, dlatego nadal uważam, że liczy się też staż w abonamencie.
Gargamel pisze:Czy mogę doładować punktami profit, czy koniecznie kodem??
Jeżeli doładujesz punktami- NIE SKORZYSTASZ Z
ŻADNEJ PROMOCJI.
Lcf pisze:A ja mam takie pytanie, czy bedac w NOGo i majac aktywne MINUTY NON STOP kiedy dzwonie do Orange to zabiera mi z konta promocyjnego czy z tych MINUT NON STOP? Jak to jest w przypadku, kiedy mam wybrany nr w Orange (chodzi mi o darmowe polaczenia z 1 wybranym nr za doladowanie), czy jesli dzwonie na ten nr to mam za free czy zabiera z MINUT NON STOP ? Dzieki za wyjasnienia.

WYBRANY NUMER

MINUTY NON STOP

KONTO PROMOCYJNE
Gargamel pisze:muszę wysłać, jakiegoś sms-a czy aktywuje sie to automatycznie??
Automatycznie, oprócz masz za staż, które trzeba aktywować SMSa o treści WIECEJ na 401
A darmowy numer w Orange, trzeba włączyć wysyłając do max. 5dni od doładowania NUMER osoby w Orange na 770, albo wpisać go w Orange On-line.
Lcf pisze:Jeszcze 1 pytanie, czy jesli teraz w POP mam srodki na koncie promocyjnym ok. 100zl i przejde do NOGo to te srodki strace czy przejda do NOGo ? W NOGo przeciez tez jest konto promocyjne

Przechodzą "za Tobą" do każdej taryfy na kartę i MIX.
Gargamel pisze:Czy w telefonach na karte przydzielane są punkty profit, jeśli tak, to w jaki sposób można je zdobyć?
1zł doładowania=1pkt
300pkt co pół roku
dodatkowe 200pkt za 2000pkt podstawowych
za korzystanie z usług mbanku, AVIVA CU oraz BZ WBK.
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c