Użytkownik
tele2017
Wszystko jest poprawnie zapisane, to są te same pakiety.Przemix pisze: ↑02 kwie 2019, 10:45Pobawiłem się Elastycznym Pakietem Internetowym i to jest święty graal pakietów - data ważności się sumuje, gigabajty też. Właczyłem sobie 1GB na 30dni za 5zł, dokoptowałem 1GB za 1zł na 1dzień, i mam 2GB na 31dni w jednej przegródce. Dotyczy to też netu w roamingu. Czy w jakiejś innej sieci pakiety netu sumują dni ważności?
Roaming, kup A2mobile.3G pisze: ↑02 kwie 2019, 15:48Podpowiedzcie co włączyć, by mieć trochę netu za nieduże pieniądze w roaminguW Mój Orange za 5zł widzę tylko 500 MB, w pakietach elastycznych 1GB mam za 3zł, i jeszcze nie wiem czy to w roamingu zadziała. Jak więc włączyć 1GB za 5zł na 30 dni + 1GB na 1 dzień?
Edycja. Chyba tak będzie dobrze: https://orange.binaries.pl/bw/20155/0/3 ... 22c7d1.pdf![]()
Orange poinformował, że taka taryfa rzeczywiście była testowana w marcu, ale na razie nie ma decyzji o jej komercyjnym uruchomieniu dla klientów.
Niestety nie sumuje się z klasycznym bonusem za doładowanie, ma własną datę.polskiejablka pisze: ↑03 kwie 2019, 21:20Czy gigabajty z promocji "5 GB za doładowanie przez stronę doladowania.orange.pl" sumują się z bonusem za doładowanie?
Ale czy masz pełną świadomość, że włączając elastyczny pakiet 7 GB masz w roamingu do wykorzystania tylko 0,59 GB, a za nadwyżkę płacisz dodatkowo?