czy migracja z taryfy rmb5 do energy pozostawia ważność konta jaka była w rbm 5 ?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Obecnie juz nie
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
"okres ważności wynosi 14 dni od momentu zmiany oferty..."
https://www.redbullmobile.pl/sites/defa ... 8.2017.pdf
włąnie o to chodzi, że nie zawsze , bo migracja pomiędzy taryfami play ink - nie powoduje wydłużenia o kolejne 14 dni.alien202 pisze:"okres ważności wynosi 14 dni od momentu zmiany oferty..."
Ja tam wiem co innego. Możesz się bawić 

właśnie to testowałem około 2 tygodnie temu i przyzmianie z ink 50 na ink 19 ważność konta pozostała taka sama.alien202 pisze:Ja tam wiem co innego. Możesz się bawić
internet na karte - nowa taryfa , która zastapiła play internet na karte
Jesteśmy w RedBullMobile Energy na Kartę. W Play nie ma możliwości zmiany taryfy internetowej na taryfę głosową.
Pytałeś:
czy migracja z taryfy rmb5 do energy pozostawia ważność konta jaka była w rbm 5 ?
A teraz piszesz o taryfach internetowych.
Pytałeś:
A teraz piszesz o taryfach internetowych.
Ale ja o tym wiem, że to taryfa internetowa, ale jest możliwość migrowania pomiędzy taryfami internetowymi, podobnie jest tu rmb5 i rmb energy to taka sama rodzina taryf tyle, że głosowe.
Może w rodzinie taryf tego samego typu przechodzi ważność konta . Tak mi się wydaje . Jeśli ktoś nie próbował teraz po zmanach to niech nie pisze , że się nie da.
Może w rodzinie taryf tego samego typu przechodzi ważność konta . Tak mi się wydaje . Jeśli ktoś nie próbował teraz po zmanach to niech nie pisze , że się nie da.
a może ktoś próbował i napisał co uzyskał przy zmianie.Jeśli ktoś nie próbował teraz po zmanach to niech nie pisze , że się nie da.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Jak można teraz uzyskać ponownie RWK w RBME?
Przejście do innej taryfy, przeniesienie numeru czy jeszcze coś innego?
Przejście do innej taryfy, przeniesienie numeru czy jeszcze coś innego?
RBME nie umożliwi posiadania RWK.
Wyłącznie to uzyskasz po przeniesieniu numeru i włączeniu bonusu w Play24 lub kodem, ale w ramach taryfy RBM7 MNP. Jeśli zmienisz taryfę, stracisz bonusy, a ważność konta głównego ustawi się na 14 dni.
Wyłącznie to uzyskasz po przeniesieniu numeru i włączeniu bonusu w Play24 lub kodem, ale w ramach taryfy RBM7 MNP. Jeśli zmienisz taryfę, stracisz bonusy, a ważność konta głównego ustawi się na 14 dni.

A gdyby najpierw przejść do RBME a potem aktywować bonus? Czy i tak nie zadziała?
To na nic, bo bonus za MNP zadziała tylko w taryfie domyślnej RBM 7 MNP, po aktywacji karty i zmianie taryfy, nie włączysz już bonusu. Kiszka zimna niestety.A gdyby najpierw przejść do RBME a potem aktywować bonus? Czy i tak nie zadziała?

Szkoda, szkoda, bo w sumie wystarczało mi SD i RWK + bonus internetu za doładowanie. Może do takich rzeczy warto przenieść się do innego operatora?
Mam teraz jeszcze RWK w RBME i ważność konta mam do 24.11.2017r. Jeśli teraz doładuję konto kwotą 50zł to czy wydłuży mi się ważność konta o 100dni?
Mam teraz jeszcze RWK w RBME i ważność konta mam do 24.11.2017r. Jeśli teraz doładuję konto kwotą 50zł to czy wydłuży mi się ważność konta o 100dni?
Na chwilę (1-2 dni) do innego operatora, a potem MNP do Play na Kartę, gdzie dostajesz po aktywacji kodem lub w Play24 łącznie:PabloIT pisze:Szkoda, szkoda, bo w sumie wystarczało mi SD i RWK + bonus internetu za doładowanie. Może do takich rzeczy warto przenieść się do innego operatora?
> 504 zł na promocyjnym - ważne 150 dni
> 1 zł na wszystko - ważne 365 dni (RWK)
> 50 GB - ważne 150 dni
> NIELIMITOWANE minuty + SMSy do sieci Play ZASZYTE W CENNIKU TARYFY - RWK (na 365 dni).
Bonusy dostępne BEZ doładowania konta.
Wydłuży o 100 dni, ale od daty doładowania, np. dziś 08.10.2017 ładujesz konto za 50 zł, to ono będzie ważne do 16.01.2018. W Play nie ma kumulacji ważności konta - taką uzyskasz TYLKO w MIXie.PabloIT pisze:Mam teraz jeszcze RWK w RBME i ważność konta mam do 24.11.2017r. Jeśli teraz doładuję konto kwotą 50zł to czy wydłuży mi się ważność konta o 100dni?

A co z internetem po 150 dniach?Karlos20 pisze: Na chwilę (1-2 dni) do innego operatora, a potem MNP do Play na Kartę, gdzie dostajesz po aktywacji kodem lub w Play24 łącznie:
> 504 zł na promocyjnym - ważne 150 dni
> 1 zł na wszystko - ważne 365 dni (RWK)
> 50 GB - ważne 150 dni
> NIELIMITOWANE minuty + SMSy do sieci Play ZASZYTE W CENNIKU TARYFY - RWK (na 365 dni).
Bonusy dostępne BEZ doładowania konta.

Dokupujesz sobie pakiety (600/700 MB za 5 zł, 2/3 GB za 9 zł lub 6/7 GB za 20 zł), chyba, że po wykorzystaniu przeniesiesz się do RBME, to paczki neta dostaniesz po doładowaniu. Pamiętaj, że niewykorzystane środki z pakietów przepadną po zmianie taryfy, darmówki do Play też.A co z internetem po 150 dniach?

Czyli musiałbym przenieść się do RBME. tak zapytam, do jakiego najlepiej operatora przenieść z RBME żeby potem znowu do Play na kartę?
Jeszcze wrócę do RWK w RBME. Według regulaminu odnośnie przeniesienia:
"Bonus za przeniesienie numeru - 200 zł i 20 GB nie zostanie przyznany jeśli Użytkownik, przed aktywacją bonusu zmieni
Ofertę Red Bull MOBILE na kartę7 MNP, na inną."
Czyli RWK powinno zostać gdyby po przeniesieniu z innej sieci do RBM7, potem zmienić taryfe na RBME i wtedy aktywować bonus.
Czy jednak źle to rozumiem?
Jeszcze wrócę do RWK w RBME. Według regulaminu odnośnie przeniesienia:
"Bonus za przeniesienie numeru - 200 zł i 20 GB nie zostanie przyznany jeśli Użytkownik, przed aktywacją bonusu zmieni
Ofertę Red Bull MOBILE na kartę7 MNP, na inną."
Czyli RWK powinno zostać gdyby po przeniesieniu z innej sieci do RBM7, potem zmienić taryfe na RBME i wtedy aktywować bonus.
Czy jednak źle to rozumiem?