Dzięki za podpowiedź, bo nie wiedziałem, że to działa w aż tylu taryfach i kwestie limitów też nie były jasne.jarekt pisze: ↑19 lut 2019, 12:27Tak, można odebrać darmowe 30GB ważne do 30 kwietnia w Play/RBM.
Jak potrzebujesz 300GB, to zaopatrujesz się w 10 starterów (mogą być darmówki) - odpalasz promo w PnKRWK (limit 7Mbit/s, darmowe RWK), OdN (bez limitu prędkości, darmowa ważność bezterminowa, SD) lub rbmSMpl (bez limitu prędkości, RWK za 5zł).
Dopiero 1 maja odpalasz przykładowo promo/numer w Orange (odpowiednio wcześniej się przygotowując - jest trochę czasu).
Ale może to wszystko wiedziałeś...
Teraz awaryjnie tak uruchomiłem, ale potrzebuję czegoś na jedną kartę z automatycznymi odnowieniami bo kontrolowanie tego wszystkiego już mnie powoli przygniata, szczególnie jak coś wyjdzie jak nie ma mnie w domu. Doładowanie na poziomie 25 zł miesięcznie jest do zaakceptowania za wygodę.
@24bis24 zakładam, że nie będę tego odpalał tego dnia co doładowanie tylko poczekam na 31 dni stażu, więc zakładam, że problemu nie będzie?
Sugerujesz, że będą sprawdzali czy za moje doładowania została wystawiona faktura?sylwekZolkusza pisze: ↑19 lut 2019, 13:07Orange na kartę nie jest oferowane firmą tylko osobom indywidualnym z tego powodu mogą być problemy przy ewentualnych reklamacjach mogą się powołać na taki zapis że nie jest przeznaczona dla firmy oczywiście korzystać można ale na własną odpowiedzialność.

jeszcze jedna sprawa przechodząc z innej sieci mam przechodzić na Orange YES czy Free bo widziałem sprzeczne opinie i nie do końca wiem o co chodzi?