• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 121 z 136
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 136

#342802  autor: tpt
 25 cze 2009, 12:06
guzikowalbn pisze:od 23.06.09 r. do 26.06.09 r. trwa kolejna promocja doładowań w Orange.

Co by otrzymać 15 zł na promocyjne, niewykorzystany kod trzeba wysłać pod 860.

oczywiście chodzi o nominał za 25 zł.
Czy ktoś skorzystał z tej promocji?

#342803  autor: ukasza
 25 cze 2009, 12:08
Jeszcze tylko przez kilka dni, każdy kto za pomocą LUKAS e-Banku doładuje telefon na kartę w sieci Orange na minimum 50 zł, otrzyma dodatkowe 10 % wartości doładowania.
Promocja doładowań trwa do 28 czerwca 2009 r.
Bonus można przeznaczyć na rozmowy, SMS-y i MMS-y w sieci Orange, na połączenia
z numerami stacjonarnymi oraz na transfer danych.

Aby sprawdzić stan i ważność środków promocyjnych, wystarczy wysłać SMS o treści ILE
pod numer 1555* Regulamin promocji dostępny jest na stronie: http://www.lukasbank.pl/promocje/doladowania/orange.asp

Zapraszamy!
Promocja dotyczy doładowań z konta w LUKAS Banku i trwa do 28 czerwca 2009 r.

*koszt SMS-a jest zgodny z cennikiem indywidualnej taryfy

#342809  autor: cudny
 25 cze 2009, 13:07
Szkoda że nie promują tego bo szybko takie akcje mijają i dużo ludzi może się nie zorientować. Ale atutem jest możliwość łączenia z innymi promocjami. Sam z minuty non stop z orange go łącze z takimi doładowaniami.

#342824  autor: miniek987
 25 cze 2009, 13:42
tpt pisze:
guzikowalbn pisze:od 23.06.09 r. do 26.06.09 r. trwa kolejna promocja doładowań w Orange.

Co by otrzymać 15 zł na promocyjne, niewykorzystany kod trzeba wysłać pod 860.

oczywiście chodzi o nominał za 25 zł.
Czy ktoś skorzystał z tej promocji?

Tak, skorzystałem dziś i wskoczyło 15 zł na promocyjne. Potwierdzone.
 #342850  autor: mart
 25 cze 2009, 16:00
„Bonus 50% za 50zł” („Promocja”) to oferta promocyjna umozliwiajaca wszystkim Uzytkownikom sieci Orange korzystajacym z ofert na karte oraz Abonentom sieci Orange korzystajacym z ofert mix („Uzytkownicy”) uzyskanie dodatkowych doładowan konta promocyjnego.

1.Warunkiem skorzystania z Promocji jest doładowanie konta numeru Uzytkownika uprawnionego do skorzystania
z Promocji kwota 50 zł.
2. Doładowania, o którym mowa w pkt 1 nalezy dokonac w terminie obowiazywania promocji, tj. od dnia 29 czerwca 2009 r. od godziny 11:00, do dnia 5 lipca 2009 r do godziny 23:59.
3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, przyznane w ramach reklamacji, doładowania z telefonu z rachunkiem, poprzez usługe Przelew SMS oraz realizowane poprzez numery: 860, 870, 880.
4. Za kazde doładowanie zgodne z pkt 1 i 2 w ramach Promocji, przyznane zostana dodatkowe jednostki taryfowe
o wartosci 25 zł („Bonus”)
5. Bonus wpłynie na konto promocyjne w ciagu maksimum 24 godzin od doładowania konta.
6. Srodki przyznane w ramach bonusu moga byc wykorzystane zgodnie z zasadami funkcjonowania konta promocyjnego, zgodnie z regulaminem konta promocyjnego.
7. Termin waznosci srodków w ramach Bonusu jest zgodny z terminem waznosci doładowania, o którym mowa w pkt 1 tj. 93 dni od momentu doładowania wykonanego zgodnie z pkt 1 i 2.
8. Stan i waznosc konta promocyjnego (Bonusu) mozna sprawdzic:
- wysyłajac SMS-a o tresci ILE pod numer 1555 (koszt SMS-a wg. planu taryfowego),
- dzwoniac pod bezpłatny numer *500,
- loujac sie na www.orange.pl
- poprzez krótki kod *124*# [zadzwon]
8. Bonus w ramach Promocji przyznawany jest bezpłatnie.
9. Srodki w ramach Bonusu sa wykorzystywane zgodnie z cennikiem usług w ofercie, z której Uzytkownik korzysta.
10. Promocja łaczy sie z innymi ofertami i usługami promocyjnymi dostepnymi w ofercie, z której Uzytkownik korzysta, chyba ze warunki danej oferty lub usługi stanowia inaczej.
a. w czasie obowiazywania Promocji doładowania na kwote 50 zł realizowane w ramach promocji doładowan w Poczcie Polskiej (doładowania SMS-em pod bezpłatny numer 8006) beda skutkowały przyznaniem bonusa zgodnie z Promocja tj. w wysokosci 50%.

Reszty mi się nie chciało przeklejać :)

#342871  autor: ukasza
 25 cze 2009, 18:52
Witam

Ostatnio jak już kiedyś napisalem można było zauważyć dosyć ciekawy fakt sumowania się ważności kont promocyjnych, minut z Wybranym Numerem przy doładowaniach. A mianowicie że konto promocyjne ważne było dłużej niż konto podstawowe.
Po ostatnim doładowaniu muszę stwierdzić iż też przyjemny skąd indziej fakt uległ zmianie i już tak nie ma :-(
A w zasadzie zostało przywrócone do stanu początkowego.
Czy każdy z Was już tak ma?
 #342883  autor: Ghost_Dog
 25 cze 2009, 20:20
mart pisze:„Bonus 50% za 50zł” („Promocja”) to oferta promocyjna umozliwiajaca wszystkim Uzytkownikom sieci Orange korzystajacym z ofert na karte oraz Abonentom sieci Orange korzystajacym z ofert mix („Uzytkownicy”) uzyskanie dodatkowych doładowan konta promocyjnego.

1.Warunkiem skorzystania z Promocji jest doładowanie konta numeru Uzytkownika uprawnionego do skorzystania
z Promocji kwota 50 zł.
2. Doładowania, o którym mowa w pkt 1 nalezy dokonac w terminie obowiazywania promocji, tj. od dnia 29 czerwca 2009 r. od godziny 11:00, do dnia 5 lipca 2009 r do godziny 23:59.
3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, przyznane w ramach reklamacji, doładowania z telefonu z rachunkiem, poprzez usługe Przelew SMS oraz realizowane poprzez numery: 860, 870, 880.
4. Za kazde doładowanie zgodne z pkt 1 i 2 w ramach Promocji, przyznane zostana dodatkowe jednostki taryfowe
o wartosci 25 zł („Bonus”)
5. Bonus wpłynie na konto promocyjne w ciagu maksimum 24 godzin od doładowania konta.
6. Srodki przyznane w ramach bonusu moga byc wykorzystane zgodnie z zasadami funkcjonowania konta promocyjnego, zgodnie z regulaminem konta promocyjnego.
7. Termin waznosci srodków w ramach Bonusu jest zgodny z terminem waznosci doładowania, o którym mowa w pkt 1 tj. 93 dni od momentu doładowania wykonanego zgodnie z pkt 1 i 2.
8. Stan i waznosc konta promocyjnego (Bonusu) mozna sprawdzic:
- wysyłajac SMS-a o tresci ILE pod numer 1555 (koszt SMS-a wg. planu taryfowego),
- dzwoniac pod bezpłatny numer *500,
- loujac sie na www.orange.pl
- poprzez krótki kod *124*# [zadzwon]
8. Bonus w ramach Promocji przyznawany jest bezpłatnie.
9. Srodki w ramach Bonusu sa wykorzystywane zgodnie z cennikiem usług w ofercie, z której Uzytkownik korzysta.
10. Promocja łaczy sie z innymi ofertami i usługami promocyjnymi dostepnymi w ofercie, z której Uzytkownik korzysta, chyba ze warunki danej oferty lub usługi stanowia inaczej.
a. w czasie obowiazywania Promocji doładowania na kwote 50 zł realizowane w ramach promocji doładowan w Poczcie Polskiej (doładowania SMS-em pod bezpłatny numer 8006) beda skutkowały przyznaniem bonusa zgodnie z Promocja tj. w wysokosci 50%.

Reszty mi się nie chciało przeklejać :)
Skąd masz takie info? Jest na necie jakis regulamin?

#342952  autor: tpt
 25 cze 2009, 23:57
mart pisze:10. Promocja łaczy sie z innymi ofertami i usługami promocyjnymi dostepnymi w ofercie, z której Uzytkownik korzysta, chyba ze warunki danej oferty lub usługi stanowia inaczej.
Czyli trzeba pamiętać aby wysłać kod pod numer 8006? Tylko wtedy dołdowanie będzie premiowane?
Dzięki Mart za informacje, wątek spełnia swoje zadanie, można co nieco wycisnąć z Orżnąć :wink:

#342986  autor: Durek
 26 cze 2009, 10:06
Nie wiem czy jest to normą ale u mnie pojawił się mały problem wysylajac smsa z kodem doladowujacym za 50 zł pod 8006 z terminala Poczty Polskiej. Doladowanie przebieglo OK. Ale pojawil sie inny problem. Mianowicie nie mozna bylo wlaczyc uslugi Pogadaj Sobie. Probowalem 3 dni po doladowaniu i otrzymywalem info smsem, ze nie mozna wlaczyc uslugi, gdyz ... nie doladowalem sie w ostatnich 5 dniach :roll: System Orange nie rozpoznawal tego doladowania. Tak mialem na 2 telefonach. Sprawe zalatwilem dzwoniac do BOK.
Na 1 numerze w zamian za 1200 min do 1 numeru konsultant dodal mi na promocyjne ... 348 zł !!, czyli 1200 x 0,29 :P Na 2 numerze dano mi 50 zł na promocyjne i na drugi dzien recznie odpalono usluge Pogadaj Sobie.
 #343011  autor: muddy
 26 cze 2009, 11:52
Ghost_Dog pisze:Skąd masz takie info? Jest na necie jakis regulamin?
Reguamin jest tutaj. Wystarczy po prostu doładować - nie trzeba wysyłać kodu na 8006. Po prostu ta promocja "nakłada się" na inną - promocję Poczty Polskiej, gdzie kod wysyła się na 8006 i dostaje się 20% gratis. Postanowili nie krzywdzić korzystających z mniej korzystnej promocji i dawać 50% - miłe zaskoczenie ;-)

MM

#343214  autor: Durek
 27 cze 2009, 13:59
In.ka, przeciez muddy podal link do strony Orange gdzie jest ten regulamin, wiec nie o co chodzi ??

#343221  autor: In.ka
 27 cze 2009, 14:49
muddy podal link do strony Orange
Nie Durek, mart i muddy podali bezpośredni link do regulaminu a nie do strony-a ja grzecznie prosze o sznurek do strony Orange na jakiej ów regulamin się znajduje.
wiec nie o co chodzi ??
a o coś chodzi?
Rozumiem, że Tobie regulamin wyjęty z kontekstu wystarcza-mi nie. Może coś przeoczyłam
jesli więc byłeś na stronie na jakiej jest info o promocji, podaj po prostu ścieżkę: od www.orange do regulaminu tej oferty.
np.: http://www.orange.pl/portal/map/map/pre ... AID_CHARGE

Tylko tyle-coś w tym trudnego?

#343281  autor: Durek
 27 cze 2009, 19:51
Wiesz In.ka, jakby Ci sie chcialo przeczytac naglowek tego regulaminu to bys wiedziala, ze oferta startuje od 29 czerwca a dzisiaj dzieki Bogu jest 27. Wiec poczekaj 2 dni i na stronie Orange zapewne wodotryski graficzne, o ktore Ci chodzi się pojawią.
Poza tym jezeli Ty uwazasz ze regulamin to cos wyjetego z kontekstu to sorry. Regulamin to PODSTAWA.

#343298  autor: In.ka
 27 cze 2009, 20:43
[off]
to bys wiedziala, ze oferta startuje od 29 czerwca a dzisiaj dzieki Bogu jest 27
no co Ty nie powiesz-w zyciu bym nie pomyslała żeby na datę wejscia promocji spojrzeć :lol:

Durek, myśl intensywnie-a nuż coś Ci zaskoczy na łaczach. :wink:
Nie interesuje mnie gdzie pojawi się 29 ale jakie jest jego źródło 27.
Skoro jest regulamin wklejony przez m&m -jest tez miejsce w jakim jest on zamieszczony. Tego dotyczy moje pytanie-nadążasz?
Poza tym jezeli Ty uwazasz ze regulamin to cos wyjetego z kontekstu to sorry. Regulamin to PODSTAWA.
Najwyraźniej przerasta Cię zrozumienie prostego skądinąd pytania, które swoją drogą nie było kierowane do Ciebie-nie medrkuj więc, bo wysiłek intelektualny jak widzę Ci nie służy. Nie potrafisz pomóc /nie rozumiesz pytania/-nie wcinaj się tworząc offa. Potrafisz-podaj adres na jakim znajdę info o promocji + jej regulamin w dn.27,06,09.
Jest regulamin-wierzę wiec, że jest portal na jakim on się znajduje i że skoro pojawił się oficjalnie nie jest to adres w intranecie.
[/off]

#343305  autor: Durek
 27 cze 2009, 21:21
Kobieto, czytanie ze zrozumieniem to przerasta ale Ciebie. Wsrod ogolnego syfu wrzuconego do tego katalogu: http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/3795/ znajduje sie ten plik. I tyle. Nikt Ci wiecej nie poda bo takowa strona ani portal, gdzie opisana jest ta promocja na dzien dzisiejszy nie istnieje. Jak Ci to nie wystarcza to moze rzecznik Orange Ci jakos to wytlumaczy. Skocz sobie na blog.tp.pl I to by bylo tyle.

#343314  autor: In.ka
 27 cze 2009, 22:02
[off]
Dureks pisze: Jak Ci to nie wystarcza to moze rzecznik Orange Ci jakos to wytlumaczy. Skocz sobie na blog.tp.pl I to by bylo tyle.
Myślę że Pan rzecznik byłby żywo zainteresowny tą sytuacją, ale akurat ma zasłużoną labę. I jego ani o adres ani o dostęp do informacji, ani o sposób ich przekazywania nie muszę pytać-wszak łączy nas Orange.
Nie wiem jak Ci pomóc-jak jesteś nadgorliwy czy niewyrzyty-doładuj sobie komórkę, policz minuty w pogadaj i podziel je przez szabernaście, skonfiguruj sobie telefon albo pobiegać, ale juz nie myśl tutaj głośno, bo nie masz mi nic odkrywczego do przekazania. Ciebie interesuje promocja a mi ona lata. Mnie interesuje oficjalne źródło rozpylanej informacji. I tylko o to pytam.
Masz z tym problem? Poszukaj pomocy gdzieś indziej- jest zapewne w necie kilka miejsc dla ludzi z problemami-coś tam sobie znajdziesz-taki mądry chłopak z Ciebie :)

eot boś się rozszczekał.[/off]

#343352  autor: guzikowalbn
 27 cze 2009, 23:51
Durek pisze:Nikt Ci wiecej nie poda bo takowa strona ani portal, gdzie opisana jest ta promocja na dzien dzisiejszy nie istnieje. J
no i właśnie...

skądś ktoś gdzieś coś...

a potem wychodzą z tego cuda i wianki, a to ubolewania, że promocji nie ma, bo mu nadziei jeden z drugim narobił wklejając czysty zapis regulaminowy bez ścieżki.

Niczym referat bez bibliografii - z palca wyssany i niewiarygodny.

A takich praktyk nie popieram. Wejdzie promocja, będzie oficjalne info i link do strony z owym regulaminem.

Więc po co się spieszyć? coś to da? promocja na bank nie wejdzie przez to przed czasem :lol:

A dla lepszego samopoczucia zapraszam na świeże powietrze - z dala od monitora i zbędnych kontrowersyjnych ripost.

#343507  autor: MICHASB1
 28 cze 2009, 19:43
Witam

Potrzebuję doładować konto z telefonu TP.

Możesz doładować konto użytkownika oferty na kartę Orange kwotą 10 zł z telefonu stacjonarnego TP S.A.

jak doładujesz konto

zadzwoń z telefonu stacjonarnego pod numer 0 703 900 900
wybierz z klawiatury telefonu numer telefonu Orange, który chcesz doładować.
Wybrany numer telefonu zostanie doładowany kwotą 10 zł (okres wykonywania połączeń będzie przedłużony o 7 dni, okres odbierania połączeń o 14 dni).

Koszt doładowania to 9,91 zł z VAT i zostanie on dopisany do rachunku telefonu stacjonarnego, z którego było wykonane połączenie w momencie realizacji doładowania.

Usługa jest dostępna dla Klientów korzystających z telefonów z wybieraniem tonowym.

doładuj bez obaw

Serwis doładowania konta przez telefon stacjonarny jest wyposażony w moduł zabezpieczeń przez nadużyciami oparty na trzech prostych zasadach:

linia telefoniczna musi być możliwa do zidentyfikowania (usługa nie jest dostępna dla abonentów z aktywną usługą "Blokada prezentacji numeru CLIR")
dzwoniąc z tego samego numeru telefonu stacjonarnego, można doładować konto użytkownika Orange maksymalnie 1 raz w ciągu doby
jeden numer Orange może być doładowany tylko 1 raz w ciągu doby.

Niestety posiadam numer stacjonarny w erze.
Czy ktoś mi może pomóc
Kasę za doładowanie przeleje na wskazane konto
(mam w mBanku i Inteligo)

### już nieaktualne ###
Ostatnio zmieniony 29 cze 2009, 17:39 przez MICHASB1, łącznie zmieniany 1 raz.

#343549  autor: pumba
 28 cze 2009, 22:34
MICHASB1, nie mogę ci zaoferować doładowania z telefonu TP ale za to mogę zaproponować doładowanie z telefonu z abonamentu dowolną kwotą od 5 do 50zł i np. przy doładowaniu za 10zł jakie cię interesuje czas wykonywania połączeń zostaje przedłużony do 4 dni a na przychodzące do 7 dni. jeśli jesteś zainteresowany to pisz konto mam w ING i zasada jest taka że najpierw przelew a później doładowanie ;)
  • Strona 121 z 136
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 136
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121