Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
nigdzie nie widzę tego w regulaminieNielimitowane rozmowy do wszystkich na 30 dni 20 zł *111*617*1#
2. Zmiana dotycząca wymiany kart sim:*111*559*2#
Regulamin ma błąd - bardzo istotny. Mi po zmianie taryfy ważność konta pozostała ta sama, a *163# pokazuje, że nie mam taryf do migracji. Lejek jest istotnie wolniejszy.garfield- pisze:Wygląda na to, że będzie można żonglować taryfami co 14 dni. Niestety Prędkość transmisji danych to 8kb/s w lejku (w dotychczasowej było 32kb/s)
W ofertach Play na Kartę też jest ten zapis (bez RWK/FRESH)garfield- pisze:Wymiana Karty SIM/USIM z przyczyn leżących po stronie Abonenta - 19,99 PLN
Liczę się z tym że może to tyle potrwać. Szukam sprawdzonego sposobu żeby jednak tego dokonać. Pani w salonie Play twierdzi że można to zrobić przez internet , natomiast na stronie RBM nie ma takiej opcjiKarlos20 pisze:PawelPawel, nie od dziś wiadomo, że we wszystkich sieciach jest parcie na abonament. Przeniesienie na kartę z abo i tak będzie trwać max do 30 dni.
Ruben pisze:Karlos20, byłem przekonany, że 10 za 5 nie działa w taryfach RBM. Czyli sposoby takie same w Play na kartę. Dziękuję za informacje.