Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Tak, prezio już podpisał nowelizację tylko trzeba czekać na pojawienie się ustawy w Dzienniku Ustaw, gdzieś pewnie w czerwcu.jablo pisze:Czy prawdą jest, że od lipca czy tam sierpnia przenoszenie numerów ma być bezpłatne? Coś mi się obiło o uszy ale wolałbym aby ktoś to potwierdził bo niechce siać plotek
Nowelizacja co prawda została przegłosowana i faktycznie od czerwca miały zmienić się przepisy PT, ale UOKiK uznał, że możne być ona niezgodna z prawem unijnym.Rogi pisze:Tak, prezio już podpisał nowelizację tylko trzeba czekać na pojawienie się ustawy w Dzienniku Ustaw, gdzieś pewnie w czerwcu.jablo pisze:Czy prawdą jest, że od lipca czy tam sierpnia przenoszenie numerów ma być bezpłatne? Coś mi się obiło o uszy ale wolałbym aby ktoś to potwierdził bo niechce siać plotek
Napisz o kogo chodzi, ponieważ ponad 11000 użytkowników, których faworytem jest Play to mimo wszystko za dużoobawiam się jednak, ze Play /Wasz faworyt jak mniemam/
Jak się pojawią to będziemy rozmawiaćIn.ka pisze:gdy za chwilę na rynku pojawią się zapowiadani od dłuższego czasu nowi gracze: CenterNet i Mobyland.
hmmm...od miesiaca powiadasz? Wasz związek wiec jest na etapie fascynacji i rozkwituPlay jest chyba jednym z najprężniej rozwijających się operatorów. Jestem ich użytkownikiem od miesiąca
i o to chodziI jestem zadowolony
-słyszałeś pewnie o składaniu wniosku przed zakończeniem umowy, ponieważ okres wypowiedzenia trwa 30 dni i jesli tego nie zrobisz przechodzi w umowę na czas nieokreślony.vectra2.0 pisze:Witam wszystkich. Mam problem dotyczący zmiany numeru. Jestem w ERA Fun do 12 lipca. Nie wiem co mam zrobić by zachować numer i przenieść go do play fresh. Słyszałem o złożeniu rezygnacji miesiąc przed końcem umowy, ale wtedy numer zostanie wyłączony. I tu prosze jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie co moge zrobić aby go przenieść do PF.
umowę w Erze powinieneś wypowiedzieć mimo, ze kończy się 12 lipca-inaczej przechodzi w umowe na czas. nieokreślony.vectra2.0 pisze:czyli wystarczy że nie złoże tego wniosku wypowiedzeniowego i po 12 lipca już moge iść do play i składać wniosek o przeniesienie??