Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
gwoli scislosci w regulaminie zbieraj minuty jest zapis o niegenerowaniu sztucznego ruchu wiec jakby chcieli to obie strony moga dostac po tylku...drcox pisze:Oni regulaminu świadczenia usług przestrzegali.
przepraszam bardzo, ale co On Ci zrobił, że sobie tak po nim jeździsz?drcox pisze:Biorąc pod uwagę słowność zgniłej gruchy
Ależ ja po nikim nie jadę, bez imion, bez nazwisk, skąd te przypuszczenia? :]wojciech pisze:Napalacie się i, za przeproszeniem, pierd*cie o tym bonusie jakby od tego wasze życie zależało i aż żal 4.litery ściska jak się to czyta...
Ręce opadają...Ha ha. Mogli choć dla zmyłki zrobić jakąś spółkę córkęA najlepsze jest to, że nową firmą prowadzącą doładowania jest... stara firma.
No właśnie cała zabawa polega na tym, że aplikacja nie działała poprawnie przez prawie 3 miesiące, bo mieli coś robić, a nie robili niczegoKarlos20 pisze:A mnie nie interesuje, kto to robi. Ważne, żeby aplikacja działała poprawnie, a bonusy byłyby przyznawane na konto na czas regulaminowy.
Tez fakt...Atlan pisze:Jedyne co się zmieniło, to zabranie 30% za stronę mobilną. Po co się tak ośmieszają? Nie mogli powiedzieć że znika promocja, zamiast kłamać że zmienia się dostawca?
Jeśli masz nieprawidłową datę ważności kasy na promocyjnym, a otrzymałeś bonus ważny 90 dni - ZGŁASZAJ TO!Hordam pisze:W dniu wczorajszym przeszłem do play na kartę. Otrzyałem pakiet zł za przeniesienie numeru 60 zł, który miałem ważny 60 dni. Dzisiaj doładowałem sobie konto przez fb i dostałem m bonus 15 zł. Po sumowanie zł promocyjnych konto do wykorzystania zminieniło mi się i ma czas do wykorzystania tylko przez 30 dni.
Tylko z konta głównego, które jest ważne rok czasu (Play Fresh).Mam jeszcze jendo pytanie. Jeżeli chce zakupić pakiet minut lub sms to z jakiego konta pobierane są zł.