• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 13 z 14
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

#552646  autor: wyzwolenia
 07 maja 2012, 21:33
no i gites - obiecywal i moze nie w terminie ale jest git

#552693  autor: thonka
 08 maja 2012, 02:02
drcox pisze:Oni regulaminu świadczenia usług przestrzegali.
gwoli scislosci w regulaminie zbieraj minuty jest zapis o niegenerowaniu sztucznego ruchu wiec jakby chcieli to obie strony moga dostac po tylku...

jak widac zauwazyli, ze ludzie nie lubia pustki i dali te 30% choc nie ze swojej strony, a przez FB, do ktorego wiele osob ma awersje.
nie zapowiada sie na jakies wieksze bonusy...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#552950  autor: Ricki1980
 09 maja 2012, 10:17
Wiadomo już dokładnie, kiedy wraca promocja 30% więcej do doładowania?

#552984  autor: emarcin
 09 maja 2012, 13:14
Trwaja ostatnie testy dlatego nie chcę obiecywać, że system ruszy jutro lub w środę, ale zrobimy wszystko, żeby odpalić system w tym tygodniu.
Nie gorączkuj się niepotrzebnie :twisted:

#553007  autor: user_delete19
 09 maja 2012, 14:35
OT:
drcox pisze:Biorąc pod uwagę słowność zgniłej gruchy
przepraszam bardzo, ale co On Ci zrobił, że sobie tak po nim jeździsz?

Było powiedziane, że włączą w przyszłości (acz bez konkretnych dat), jest zapowiedziane, że postarają się w tym tygodniu, ale też jest to raczej komunikat.

Napalacie się i, za przeproszeniem, pierd*cie o tym bonusie jakby od tego wasze życie zależało i aż żal 4.litery ściska jak się to czyta...

#553010  autor: drcox
 09 maja 2012, 14:42
wojciech pisze:Napalacie się i, za przeproszeniem, pierd*cie o tym bonusie jakby od tego wasze życie zależało i aż żal 4.litery ściska jak się to czyta...
Ależ ja po nikim nie jadę, bez imion, bez nazwisk, skąd te przypuszczenia? :]

Szczerze, to mam te bonusy gdzieś, bo odkąd je wycofali kupuję doładowania na Allegro i tak już zostanie. Ale mówię, że jak coś w Playu ma być o 12:00 to jest o 16:00, jak coś ma być za 2 dni, to jest za 7, a jak coś ma być za kilka tygodni, to jest za kilka miesięcy. I to się nie tyczy doładowań tylko całej działalności więc nie wiem o co się rzucasz. Doładowania nie mają tu nic do rzeczy, tylko pie*dolenie (jak sam to pięknie nazwałeś) bez pokrycia w rzeczywistości tej firemki :wink:

#553044  autor: luk47
 09 maja 2012, 16:49
Bardzo dobrze, z programem doładowań można wyciągnąć 50% na konto bonusowe. Lubię to! :P

#553055  autor: emarcin
 09 maja 2012, 17:18
Nie mogę znaleźć doładowywarki na fb :roll:

#553057  autor: KC-KARLOS
 09 maja 2012, 17:21
emarcin pisze:Nie mogę znaleźć doładowywarki na fb
facebook.com/play -> ekstra doładowania

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#553058  autor: emarcin
 09 maja 2012, 17:22
No tak :oops: widać jak jestem mocno zorientowany w fb :twisted:

#553060  autor: KC-KARLOS
 09 maja 2012, 17:27
Są też regulaminy promocyjnych zasileń na FB ;)
30% więcej zasilenia dla Oferty Promocyjnej LUBIĘ TO!
10% więcej dla PLAY FRESH i Red Bull Mobile na kartę

[ Dodano: 2012-05-09, 17:30 ]
zasilenie są premiowane już od 5 zł :) Super sposób na wydłużanie czasu ważności Promo Złotówek. Bez kombinacji + bonusy w ramach wybranej taryfy (za wyjątkiem zwykłego Fresh'a bez bonusów taryfowych).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#553082  autor: bolek2004
 09 maja 2012, 18:35
No wreszcie, mi tam starczy 10% przez stronę play do przedłużania środków promocyjnych we freshu.

#553101  autor: Atlan
 09 maja 2012, 21:12
A najlepsze jest to, że nową firmą prowadzącą doładowania jest... stara firma. No genialnie!
Możecie czuć się okłamani ;)

Zagadki logiczne

#553102  autor: Kryniczanin
 09 maja 2012, 21:17
A najlepsze jest to, że nową firmą prowadzącą doładowania jest... stara firma.
Ręce opadają...Ha ha. Mogli choć dla zmyłki zrobić jakąś spółkę córkę :mrgreen:

#553103  autor: KC-KARLOS
 09 maja 2012, 21:20
A mnie nie interesuje, kto to robi. Ważne, żeby aplikacja działała poprawnie, a bonusy byłyby przyznawane na konto na czas regulaminowy.

#553109  autor: Hordam
 09 maja 2012, 21:31
W dniu wczorajszym przeszłem do play na kartę. Otrzyałem pakiet zł za przeniesienie numeru 60 zł, który miałem ważny 60 dni. Dzisiaj doładowałem sobie konto przez fb i dostałem m bonus 15 zł. Po sumowanie zł promocyjnych konto do wykorzystania zminieniło mi się i ma czas do wykorzystania tylko przez 30 dni.

Czy ktoś miał podobną sytuację?

Mam jeszcze jendo pytanie. Jeżeli chce zakupić pakiet minut lub sms to z jakiego konta pobierane są zł.

#553110  autor: Atlan
 09 maja 2012, 21:38
Karlos20 pisze:A mnie nie interesuje, kto to robi. Ważne, żeby aplikacja działała poprawnie, a bonusy byłyby przyznawane na konto na czas regulaminowy.
No właśnie cała zabawa polega na tym, że aplikacja nie działała poprawnie przez prawie 3 miesiące, bo mieli coś robić, a nie robili niczego ;)
Jedyne co się zmieniło, to zabranie 30% za stronę mobilną. Po co się tak ośmieszają? Nie mogli powiedzieć że znika promocja, zamiast kłamać że zmienia się dostawca?

#553112  autor: KC-KARLOS
 09 maja 2012, 21:42
Atlan pisze:Jedyne co się zmieniło, to zabranie 30% za stronę mobilną. Po co się tak ośmieszają? Nie mogli powiedzieć że znika promocja, zamiast kłamać że zmienia się dostawca?
Tez fakt...
Hordam pisze:W dniu wczorajszym przeszłem do play na kartę. Otrzyałem pakiet zł za przeniesienie numeru 60 zł, który miałem ważny 60 dni. Dzisiaj doładowałem sobie konto przez fb i dostałem m bonus 15 zł. Po sumowanie zł promocyjnych konto do wykorzystania zminieniło mi się i ma czas do wykorzystania tylko przez 30 dni.
Jeśli masz nieprawidłową datę ważności kasy na promocyjnym, a otrzymałeś bonus ważny 90 dni - ZGŁASZAJ TO!
Mam jeszcze jendo pytanie. Jeżeli chce zakupić pakiet minut lub sms to z jakiego konta pobierane są zł.
Tylko z konta głównego, które jest ważne rok czasu (Play Fresh).
Na promocyjnym środki zużywamy tak samo, jak w abonamentach Play - rozmowy głos lub video / SMS / MMS - do wszystkich sieci. Inne połączenia są rozliczane z kasy z doładowań głównych.
Pakiety, usługi roamingu zagranicznego, rozmowy za granicę czy też usługi wysokopłatne też uiszczasz z doładowanej kwoty, nie z kasy promocyjnej.

#553116  autor: drcox
 09 maja 2012, 21:59
MEGA KOMPROMITACJA. Mam nadzieję, że Grucha to czyta i że będzie świadom, że nie wszyscy dali z siebie zrobić debila. Ale jak mówiłem, że po prostu chcą się pozbyć skarbonek to się ze mną kłócili...
  • Strona 13 z 14
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13